Morgon kallt!

Godmorgon. Idag vaknade jag jättetidigt och igår somnade jag säkert 1. Idag har jag mycket att göra för imorgon skall vi flytta igen. Nu skall vi flytta till ett lite större hus och det är där vi skall bo i 3 månader.
Så idag måste jag packa och fixa en present till min farfar som har fyllt år och vi skall på kalas hos honom ikväll. Klockan 11:30 kommer min kompis Jessica och hämtar mig och då skall jag, hon och kanske min kompis Lina till Åbybadet. Tyvärr kan jag inte riskera att ta med kameran och ta bilder för den kan bli stulen och våt.
Nu har jag i alla fall satt på mig kläderna och väntar på att resten av familjen skall vakna så jag kan fortsätta att packa.
Nu sitter jag i köket och fryser snart ihjäl det är jättekallt här inne.
Ha,ha vet ni vad vi har haft 4 strömavbrott i Askim där jag bodde inan, 1 strömavbrott i Mollösund och nu ett här.
Men nu har vi hoppats på att inte få strömavbrott men tänk när vi är i Spanien, då kanske elementen funkar för bra och det blir för varmt. Nej, det tror jag inte. Ja,ja nu tror jag att jag skall äta frukost och lite sånt. Hej då.

Myspys!

Hejsan. Nu har jag varit och hyrt en film till "MIG" och tre mininutella. Jag skall nu titta på en film som heter Just friends som är en komedi, komedi är mina favoriter.
Nu är jag jättetrött och det skall bli så skönt att få gå och lägga sig och titta på en mysig film med sig själv. Snart kommer Inez kompis Lisa som skall vara här ett tag.
Men nu skall jag gå så godnatt.

Detta är filmen jag skall se<3

Godnatt

Sorrey!

Hej. Förlåt att jag inte har skrivit på hela dagen. Men jag gick upp klockan halv 8 då tog jag på mig kläder och åkte iväg till Bellevue marknad. Det är en marknad där man kan köpa bord och sälja saker till andra. Alla tjejer i min klass kom och lämnade massor av lådor och från klockan 8-15 stog jag och min kompis Clara och sålde. Jag gick varken på toa eller åt något jag bara sålde och sålde och sålde. Det gick jättebra och vi fick ihop mycket till våran skolresa. För det var därför vi stog på Bellevue och sålde för att få in pengar till skolresan.
När jag kom hem så skulle jag skriva på bloggen, men det var problem med blogg.se så jag fick vänta ett tag. Men nu funkar det och allt är bra.
På Bellevue köpte jag en jättefin klocka från Funky fish. Den skall jag ha i mitt rum och kostade endast 30 kronor.

Hjärtat snurrar som sekundvisare. Vist är den fin.
Sen kunde jag inte låtabli att köpa en...

KLUBBA!
Nu skall jag gå hej då.

iMovie!

Hej. Nu har jag och Inez ätit tortelinis för pappa och mamma är inte hemma. Jusst nu håller jag på att hälla upp chipps, fanta och dill till mig och Inez ikväll. Jag skaffat ett youtube-konto också så jag kan lägga upp videos på mig och mina kompisar. Här är mitt första klipp som jag har gjort på iMovie och jag tycker att det blev bra för att vara mitt första. Här är den i alla fall:

Gillade ni den? Hej då, vi ses nog snart
Jag vet att Big ben inte är ett djur. Haha!

Donut weekend!

Hej, hej. Nu har jag vaknat och har ätit cornflakes med mjölk. På tal om att äta så har jag ätit mina två första donuts och de var jättegoda. Nu skall jag iväg till skolan och vi skall istället för pulka spela badminton.
Så nu måste jag packa min väska och fara i väg  till "jobbet." Hoppas ni har det bra.
Här är mina goa donuts. PS: blunda ni som har donutförbud.

Smakerna var Tuttifrutti och Choklad!
Hej då.

Tjena mitt bena!!

Hej. Nu har jag kommit hem från skolan och har satt mig vid datorn.
Nu skall jag berätta en liten historia som hände för ett tag sen.
Jag och min klass var på en skola (inte våran skola) och hade träslöjd och då gick jag och min kompis Lina ner för att gå på toa. När vi gick upp igen träffade vi en kille/man som var "flintskallig" och gick förbi och han såg väldigt sur ut. Då sa Lina plötsligt:
- TJENA! Jätte högt till honom. Men han sa inget så då sa jag:
- Tjena mitt bena... fast du har ju ingen. Jag vet att det inte var det snällaste men jag och Lina fick i alla fall ett gott skratt.
Ha, ha det var min lilla historia, hej då.



Inget mera Gitarhero!

Hej. Idag så har jag bestämt mig för att börja med gitar.
Det skall bli jättekul att kunna lära sig ett instrument och
jag hoppas det kommer gå bra. Min gitarlärare heter
Martin och han värkar jätte snäll.
Hej då!

Buller och brak!

Hej. Nu sitter jag i våran tvättstuga eller lägenhetens tvättstuga. Det är faktiskt riktigt skönt att sitta här:
  1. Jag är helt ensam
  2. Det är skön värme
  3. Man sitter och tittar ut genom ett fönster
Fast det är inte kul när tvättmaskinen skall tömma vattnet då låter det jätte mycket och när den är klar står den och piper.
Ja, ja jag sitter i alla fall här och pluggar på min engelska efter det skall jag nog läsa lite men då får jag nog sätta på en tröja, det börjar bli lite kallt. Idag efter skolan följde jag med mina kompisar Hanna, Lina och Jessica till deras gitarr och jag frågade gitarrläraren om jag fick börja och han hade en ledig tid tur va? I alla fall så kanske jag skall börja det vet jag inte, men då får jag välja mellan bas och gitarr vad tycker ni?
Nu skall jag gå, hej då.

Mysig middag med pappsen!

Hej. Nu har jag kommit hem från basketen och jag har nu duschat och torkat och plattat håret. I förrgår så var jag och pappis på en restaurang som kallas för "Suchi" Den är jätte fin och mitt i allt sa pappa:
- Elsa. Bakom dig sitter en av Sveriges kändaste Rockstjärna. Jag tittade bakom mig och där satt en långhårig kille med en bas i handen. Jag tänkte på att gå fram och fråga efter autograf men han är ju en "ROCKSTJÄRNA" vad skall man säga lixom? Men efter ett tag gick jag fram och frågade han tittade upp och jag väntade mig en bekymrad min för att han inte får vara själv men han sa bara ja visst med en snäll röst och tittade på mig och log. Han var jätte snäll och jag fick autograf, bild och ett kort på honom på scen. Han heter Magnus Rosén.

Såhär såg han ut

Detta är han.

Cool autograf.

Mm!

Jag älskar att äta med pinnar!!
Hej då!!

Pulka med klassen.

Hej. På Fredagar brukar vi springa med klassen. Men det var så kallt, så istället åkte vi pulka på Ängen som vi kallar det. Det är is hela vägen ner för backen och längst ner var det två gupp. Det är så kul och vi får åka där i hela 30 minuter. Här är några bilder på när jag och mina vänner åker pulka på isen, hoppas att ni tycker dem är fina.

HAHA! Alla skall åka!

Det gick jätte fort och det var jätte kul.

Alla skrattade.

Min kompis Lina åkte ståede hela vägen...

Ja, nässtan i alla fall.

När jag tog kort frös händerna ihjäl.

Såhär ser backen ut!

Jag måste hinna säga.... HEJ DÅ!!

Skoldag!!

Hej idag kommer det att bli många bilder upplaggda på skolan, mig, när vi åkte pulka och min middag med pappa.
Jag tycker vi sätter igång med min skoldag i Fredags.

Här är min platts för dagen.

Tog en tupplur på fruktrasten.

Theo tar Linas platts!!

Såhär ser lunchen ut för oss. ;)
Hej då

Isbilderna!!!

Hej nu har jag entligen laddat in bilderna och jag har internätt så här kommer mina bilder på när jag var ute på isen i Mollösund.

Olle ligger på den kalla isen.

Fint?

Mina skor.


HAHA




fin bild!!

Där gick jag!!

Hej då. Hoppas ni njöt.

Basket

Hej. Idag när jag kom hem från träslöjden så satte jag mig vid datorn ett tag och letade efter saker att skriva om. Sen åkte jag till basketen som jag hade i 1 timma och 30 minuter. Efter ett tag sa vår tränare att vi skulle SÄTTA 50 skott och vi har HÖGA korgar. Efter det hade jag jätte ont i nacken jag fortsatte ändå men efter ett tag fick jag sätta mig vid tre andra av mina kompisar som hade tagit grissprutan och mådde inte så bra. Där låg vi i 20 minuter och snackade, sov och tittade på basketen. Efter att ha duschat känns det bra nu är det bara ett inlägg som saknas och något i magen. Hoppas det inte dröjer länge tills ni får se mina isbilder. Hej då alla Vonderbara läsare. //Eelsus

Skola = Slut

Hej. Jag kom precis hem från skolan efter att ha köpt 3 godisar för jag kunde inte hålla mig. Nu har jag ätit lite pizza och tuggat i mig ett tuggummi. Idag i skolan blev jag klar med min berättelse (älskar att skriva berättelser) och när jag skulle skriva ut den så funkade det inte. Nehe då får jag skicka så att jag kan skriva ut det på en annan dator men då funkade inte intenätet så jag får vänta tills imorgon. Berättelsen blev 5 kapitel och den handlar om en pojke som heter Lars som är mobbad. Jag har nog aldrig gjort en så bra berättelse. Idag skulle jag egentligen på sekritäreatsmöte med basketen men som tur är var det nästa vecka så jag hinner vila innan basketen imorgon.
Igår laddade jag upp bilder på pappas dator men dem får ni nog se sedan för pappa är på jobbet.
Igår var jag inne på youtube och såg på klipp från Haiti det drabbade landet med den förskräckliga jordbävningen och det är helt otroligt, en kvinna som har klarat sig under marken i 72 timmar alltså 2 och ett halvt dygn. Det är
200 000 som har dött och många andra som ligger på sjukhus och inte nog att Haiti hat fått jordbävning utan det är också många som plundrar. Jag hoppas dem kan sätta ihop Haiti och göra det till det fina land som det var.
Räda Haiti:
Hej då<3

Isgång...

Hej. Igår när jag kom till Mollösund var det endel snö och massor av is på havet. Jag, pappa och tre andra gick ut på isen, där mötte vi några med barnvagn en gubbe som körde hockey ensam. Ha,ha. Sen var det många andra som åkte skridskor men vi fick gå. Isen var 15cm och idag skall vi gå på långpromenad och då skall det fotas så möjligen får ni se bilder senare idag eller i morgon.
Hej då!!

Mollösund°

Hej snart kommer mina föräldrar och hämtar mig för att åka till våra kompisar och äta sen så skall vi till MOLLÖSUND!! Det skall bli skönt att komma ifrån stan, bilarna och allt stress. Nu sitter jag och tänker på om jag skall ta en kaffe det är faktiskt gott med "lite" socker i. Jag har min nya tröja från Gina trico långärmad med blåa ränder på. Hej då!!

Hola

Hej nu har jag kommit hem från skolan, det är så skönt att bo så nära. Nu är jag inne på datorn och letar efter roliga saker att lägga upp på bloggen. Nu har jag bott i denna lägenheten i 5 dagar och det är ungefär 2 veckor kvar. Ikväll skall jag se på ett desperate housewives avsnitt med min syster Inez tror jag.
Nu letar jag efter något att skriva och nu hittade jag en intressant sak........
FACOBOOK!!
Facebook startades 2004 den 4 februari av studenten Mark Zuckerberg. I December 2009 så hade Facebook blivit känd över hela världen och det var 350 miljoner medlemmar.
Mark Zuckerberg föddes år 1984 i White plains i New York och är en amerikansk IT-entreprenör och år 2008 ägde Mark 1.5 miljarder dollar = 108 miljarder kronor. HELT SJUKT!!! Det var min lilla forskning om www.facebook.com
Nu skall ja gå så vi ses.
Hej då alla underbara människor.

Goder natt!!

Hej hej nu skall jag gå och lägga mig i min säng och läsa lite sen kanske jag skall sätta på tven. Denna veckan har jag åkt pulka varje dag och det har varit jätte skojj. Vad har ni gjort i veckan?? Idag var jag med mina kompisar Hanna och Jessica vi hade det jätteroligt och vi var där hela dagen efter skolan. Nu har vi entligen fått comviq och jag kan vara inne på intenett. Hoppas i alla fall att ni mår toppen och att ni komenterar mycket.
GODER NATT!!

Allt!!

Hej, hej igår= Söndag så flyttade jag ut ur vårt hus det var jätte sorgligt men konstigt nog grät jag inte. Det var en mycket bra dag först klockan 10 kom mina kompisar Lina, Hanna, Clara, Ebba och Emma vi flyttstädade och fick ihop pengar till klassens resa till Kiruna. Efter det åt vi bulle och korv sen hade vi paus vi gick upp till mitt tomma rum och la ut två madrasser sen tog vi min kamera på ett stativ och gjorde en pyramid vi gjorde också hamburgaren och stå på axlarna samtidigt som den andre stog på händerna. Efter det åkte jag till Emma och åt mat jag gillar efterrätten mest det var en kräm med mjölk. Efter det åkte vi till en lägenhet som vi skall bo i tre veckor och sen skall vi bo i ett hus i tre månader och sen skall vi flytta in i vårt radhus.
Idag= Måndag så började jag skolan jag trodde det var Fredagar som var oturs dagen.
  1. När jag gick till skolan var jag nära på att bli påkörd av en bil.
  2. Efter min grupp och en annan hade haft gympa gick vi till vårt omklädningsrum och när vi kom in hade gruppen inan dragit ner alla kläder på golvet.
  3. När jag var på väg från skolan var min kompis JÄTTE nära på att bli på körd av en buss men tur var att hon stannade på andra sidan jag, Lina och Jessica skrek och ropade på Hanna sen stog hon bara där och skrattade. Ha ha.
  4. När jag kom hem kom jag på att jag måste göra engelskaläxa och det är att skriva en english christmas story. BLÄ!!
Det kallar jag otursdag. Där jag bor nu bor egentligen en gammal tant så hon har inget internätt men pappa har fixat så jag kunde skriva lite på min blogg det var därför det inte har varit några nya inlägg på länge.
Nu dricker jag kaffe med socker och mjölk ;) det är faktiskt gott.
Jag undrar en sak om någon har ramlat t.ex. och man blöder och gråter så kommer nässtan alltid en kompis och frågar: Hur är det?? Gör det ont?? Men om någon blöder och gråter så kan man väll lista ut att hmm hon kommer nog inte svara: Det är bra. Nää det gör inte ont. Ha ha jag vet inte varför jag skrev detta men jag tänkte bara på det idag och varför inte lägga upp det på bloggen. Nu skall jag i alla fall gå och sätta mig vid min syster Inez och titta på Hogans nown best. Hej då alla sötnosar!!

Julklappar

Hej här är några av mina julklappar orkade inte ta bider på alla. Lite försent men här kommer dom.

En bok som jag fick av min farmor och farfar den värkar jättebra har
redan börjat läsa den.

Strumpor av mamma och pappa till Kiruna med värmeslingor
så man blir varm om tossingarna.

3 örhängen liknade som glassar och en cupcakering allt från Kawaii♥
Strutglassen från min syster och dem andra från min faster farbror och
mina två kusiner.

Maskara, eyeliner och läppglans från farmor och farfar.

Min älskade lyckoamulett från min mamma.

Ett fint hårband från min syster.

Två hårnålar med roseter på från min syster.

Två läppglans från min kusin.

Typ två hårsnoddar från farmor och farfar ;)

1500 puzzle från mamma.

En tröja som liknar en katt från min faster farbror och
mina två kusiner.

Tre läppglans med glassssssmak från min kusin.

Massor av praktiska sladdar jättebra från papput.

Ett dsspel som heter Styleboutique från mor och far.

Tack för alla fina presenter alla var otroligt fina.
Ps: Fick en rosa kamera också men den kan jag inte visa för den tar
jag ju bild med, haha hej då alla små söttomtar.

Akino Ichigo

Hej domhär små söta maträtterna har Akino Ichigo gjort han är en väldigt duktig kille som är från Japan. Han gör små lunchlådor med olika djur eller figurer på dem är väldigt söta. Källa: aichigo.blog109.fc2.com
Här är några av hans fanstastiska maträtter.
En bil eller en rulltårta.
En liten björn.
Små japanska tigrar. Hej då läsare.

Header

Hej vad tycks om min nya header och bakrund jag tycker den är rätt snygg. Tyvärr kan jag inte lägga upp några inlägg nu för pappa är inte hemma än och på hans datorhar jag alla bilder. Hej då

Roliga akvarium

Här kommer några bilder på roliga akvarium. Det är ricktigt skickligt att fixa något sånthär.
Så att fiskarna kan simma runt till olika akvarium.
Ett handfat med fiskar i, undra hur man matar dem??
Tänk om glaset spräcks när man lutar sig mot akvariumet
Hej då.

God kväll!!

Hej har ni haft en bra dag? Idag har jag packat ihop mitt rum sorligt men sant, nu är det helt tomt förutom några hyllor en säng och cirka 5 lådor med mitt rum i. Min pappa är i Stockholm och jobbar, han jobbar med reklam.
Hans företag har gjort t ex. Born to be cheap, Ikea, Stadium och Kappahl osv. Så jag, mamma och Inez bestämmde oss för att ha filmkväll mamma köpte en film som heter "Hair" som är en musikal, filmen handlar om en kille som kommer från stan som åker Vietnamn men har ingenstans att ta vägen. Han träffar på några hippies som han lär känna. Den var bra det är mycket musik och dans om man nu kallar det dans jag ger den 3 av 5 stjänor.
Här är ett litet klipp av filmen hoppas ni gillar den. Min mamma såg den 12 gånger på bio på 80talett.
Hej då.

Blandat... typ

Hej! Sitter och äter Ben och Jerry´s såååå gott det är typ det jag kommer äta när jag flyttar hemifrån;)
Har ni sätt min nya header har gjort den själlv. Vi byter ämne.
Förra året gick jag i musikalteater och basket som jag har gått i 4 år nu. Men jag har slutat på Musikalen och skall nu börja i kör med 4 kompisar. Men jag hade också tänkt att börja i yoga det värkar väldigt bra och avslapnande. Men det värkar också roligt. Vad skall ni börja i?
Vet ni att Fokis har kommit hem från Thailand nu, för er som inte vet vem fokis är så är hon en bloggare som är väldigt känd önskade att jag kunde ha en så bra och fin blogg som henne. Fick nytt rekord på läsare det var 63 på en dag, bra va??
Igår var jag med min kompis Emelie hon är jättesnäll, först tittade vi på bio, OLD DOGS (komedi) sen gick vi till lush och prövade tvålar och parfymer när vi kom hem till henne dansade vi dansmatta och sjöng kareoki det var jättekul.
Hur har ni det? Hej då ni är bäst. ps: old dogs var jätterolig ni borde se den.

Nya skor

Hej. Min syster köppte ett par stövlar från Melba.se men dem var för små så hon töjde dem hoss skomakaren men dem var fortfarande för små så hon gav dem till min och dem är jättefina men jag vet inte om man kan kalla dem uggs.
Här är dem i alla fall. PS: finns inte kvar på melba.

Rosetspänerna är avtagbara.

Detta är det andra spännet.

Visst är dem fina. Hoppas ni har det bra hej då.
PS: fick nya vantar och en mössa från carlings.


Jullovsbilder

Hej här är några av mina jullovsbilder som jag har tagit under lovet.

Detta är min kompis Olle och hans pappa Pär som också
har sommarland på Mollösund.

Olle ville inte vara med på bild men det ville jag.

Söta Turbo var uttråkad och satt fasst i koppel så han stack huvedet
mellan trappstegen. Sååååå söt!!

Vi är ute och skall presis skuta iväg våra raketer.

Detta är min andra kompis som heter Emil som också har sommarland
i Mollösund. Han går längst vår brygga och väntar på att skuta iväg de
sista raketerna.

Snön hade lagt sig som ränder över hela bryggan. Snön var som ett
puder med glitter i det var jättefint.

Vår glasdörr in till boden var helt frusen så det ser ut som snöflingor.

Ha, ha sov sött.

Hemma i Göteborg var det snö överalt.

Före.

Efter. förlåt för det dåliga ljuset.

Hej då.

IGEN

Hej jag fick strömavbrott igen så jag kunde inte göra något inlägg idag jag är sååååååå ledsen alla läsare men imorgon lovar jag att ni skall få mina jullovsbilder om jag inte hinner och göra det ikväll. Ännu en gång förlååååååååt det var inget jag kunde göra sorrrrrry. Hej då alla underbara läsare.

Flytten

Hej alla läsare jag är ledsen att jag inte har berättat att jag skall flytta. Jag skall flytta till ängården den 10 Januari alltså om en vecka. Då skall vi inte flytta till radhuset direkt utan vi skall flytta runt i 5 månder och två av dem veckorna skall jag bo i Spanien och en vecka i Kiruna. Det skall bli kul och tråkigt att flytta, jag har lixom bott i detta huset hela mitt liv så ni förstår nog, men det är också kul att flytta för man får bestämma hur rummet skall se ut.
Min syster vill däremot inte flytta och det är jätte synd.
Jag kommer gråta ihjäl mig när vi ger nyckeln till ägarna, fasst som tur är känner vi dem som skall köpa huset så vi kan hällsa på. ÄR DET NÅGON MER SOM SKALL FLYTTA?
Nu måste jag gå puss och hej leverpastej=D

God natt

God natt! Jag har haft en jätte rolig kväll med släkten och Inez fick två boxer med åtta japanska filmer i manga. Jag såg en nu och den hette "Kikis expresbud" den var jätte söt nu skall jag gå och lägga mig och imorgon skall ni få några smakprov av mitt jullov och några nya saker jag fått och köppt hej då alla pötisar;)
PS: förlåt för detta korta inlägg men jag är så trött och hade inte så mycket att skriva om Hej då.

Kan man ha det bättre?

Hej idag när jag inte hade något att göra så tittade jag på desperate houswives med en halloncupkake som pappa hade köppt mm det var jättegott. Jag är ledsen men mitt inlägg tar redan slut här för gästerna är kvar så ni får vänta en timma eller två till nässta inlägg då skall ni få se massor av bilder på mitt jullov hej då sötnosar.

Gött med cupkake.


Silly Billy

Hej i julklapp fick jag en lyckoamulett som heter Sily billy det fins många mera på www.lovemomiji.com
Detta är Silly Billy på utflyckt.

Silly Billy! Akta dig för bilarna!

Har du det roligt Silly Billy?

Oj! Vad bra balans du har Silly Billy.

Är det kul att åka bil Silly Billy?

Skall du inte gå in Silly Billy?

Hej då Silly Billy.
PS: jag har tagit bilderna ;)


Planering idag

Hej idag är det inga stora planerigar messt att bry mig om min 16 åriga syster ikväll skall det vara släcktkalas och inan det skall jag bomba bloggen med inlägg. Vet ni vad jag fick tröstpresent och det var den första säsongen med  Desperate housewives med 23 episoder jag är ett stort fan är det någon annan som är det? Ja, ja jag vet i alla fall vad jag skall göra idag ;)
Nu skall jag ladda upp några bilder och sen Desperate houswives here i come.
Hej då! PS: Fick nytt rekord 63 läsare på en dag, det bättrar sig en aning ;) pusseli luss

Ingen el

Hej jag är ledsen att jag inte gjorde några inlägg igår men jag kunde inte hjälpa. Först på morgonen åkte vi tidigt till stan sen kom vi hem vid ungefär 15:00 då åt vi och sen när jag skulle göra ett inlägg så funkade inte internettet efter det så fick vi strömavbrott i hela huset så vi fick tända massor av ljus. Vi ringde till dom som fixar el och dem sa att elen var tillbaka klockan 2 men den kom typ klockan 5 på natten min pappa låg vaken vid brasan hela natten nästan, så att vi fick värme. Vi tog slut på 2 säckar med ved. Så jag säger bara förlåt. Måste bara säga att min syster fyller 16 idag hon fick massor av saker, från mig fick hon:
  • 5 ringar
  • 2 armband
  • Cupkakeplåster
  • Tandtråd med en cupkake på framsidan av burken ps: den smakar socker
Jag gillar att köpa mycket men mycket småsaker.
Föresten är det inte så dummt att ha strömavbrott det är så mysigt när hela familjen sitter vid brasan och pappa spelar gitarr och Inez sjunger. När jag och mamma skulle gå och lägga oss så sov jag i hennes och pappas säng det var så mörkt hoss mig då kom Inez in och började sjunga alla greaselåtar samtidigt som hon dansade mamma tog fram ficklampan och gjorde spottlites jag kunde inte låta bli att skratta men tillslut var Inez trött och mumlade bara mm grease mm like it då släckte vi lampan och jag somnade sött.
Hoppas att ni har ett bra jullov för det har jag hej då mina älskade läsare.
SKALL BARA TIPPSA OM VÄRLDES FINASTE AFÄR KAWAII en afär på aschebergsgatan.

Vänner<3

Här är ett roligt litet klipp från tvserien "Vänner" med Emma, Rachael och Ross det är jättekul.

RSS 2.0
www.cocoo.se
www.cocoo.se