Konsten att sova var som helst

Nu tycker jag att det är dags för något roligt här på bloggen.. Därför kikade jag runt bland några skojiga sidor jag känner till och hittade en sida där man visar att det verkligen är sant.
"Vissa kan sova var som helst, när som helst" och jag håller med, vissa kan verkligen det!!
Jobbigt att vänta på bussen??
En ansträngande dag på jobbet
'
Nu blev jag sugen på att sova, skall nog göra det.... fast i sängen. Godnatt!
Källa och fler exempel

Tacobuffe

Idag har jag gjort massor, yippie!! Det är mycket roligare att spendera tiden tycker jag.. Imorgon skall det bli jättefint väder så jag har bestämt att jag skall gå och bada. Ska försöka att simma lite också inte bara hoppa i och gå upp.
Vi åt Tacobuffe till middag, super gott. Efterrätt blev en enkel med god glass.
Nu skall jag gå och lägga mig och sova länge och väl så jag är pigg tills imorgon, godnatt♥

Idag skall det göras...

Godmorgon och hej! Jag hoppas ni mår bra, det gör iaf jag :D
Idag skall jag försöka att göra så mycket som möjligt. Solen lyser och då kan man göra allt det som man inte kan göra om det regnar. Så nu har jag satt på mig mina brillor från Spanien och skall snart gå ut och fika sedan hade tänkt att baka. Men vi får se det blir, man kan ju inte planera allt!!

Slut på Midsommaren

Hellu!!

Snart är det slut på midsommarhelgen och sommaren fortsätter. Jag har bestämt mig för att göra mycket som möjligt resten av sommaren. Då menar jag inte att jag inte skall sola, bada och slappa för det är ju det man gör på sommaren. Men man kan ju tex.
  • Läsa
  • Ta promenader
  • Äta picknick
  • Ta fina fotton
Och andra saker, så man inte bara slappar utan utnyttjar ledigheten. Dem flesta tycker väl att man skall göra så lite som möjligt men det tycker inte jag^^
Vad skall ni göra resten av sommaren??

Njut, njuuut!!

Måste påminna om att sommaren är kort och man måste njuta av den värme nu. Tänk på hur kyligt det kommer bli sedan.
En liten bild så ni kan få en tillbakablick

Ush!! Njut nu för min skull så ni får en riktigt bra sommar...

Förtsa målet på dagen

På sommaren är det menat att man skall äta jordgubbar. Så varför inte äta en god jordgubbs-macka till frukost. Det gör iaf jag och det tycker jag att ni alla andra också skall göra.
Igår var det midsommar, "glad Midsommar" i efterskott. Det var jättekul vi åt oxfile och hade mysigt... Hade ni en bra midsommar?? Det hoppas jag, snart skall jag byta om till sommarkläder och gå ut i det fina vädret.
Kram kram

Härligt med sommar

Hallå!!
Min sommar har börjat super bra och kommer säkert fortsätta lika bra. Hur har eran sommar varit??
Nu skall jag sova och hoppas på lite bättre drömmar än i går. Hoppas ni sover gott, kram.
ps: Förlåt för detta korta inlägg.

Mörda mig inte, snälla!!

Godmorgon!

I natt drömde jag om att min kompis skulle mörda mig och jag betalade honom 30kr och lovade att jag skulle vara snäll. Då blev jag inte mördad :D En väldigt konstig dröm och när jag väl vaknade så tänkte jag efter lite: "åh, varför gav jag 30kr nu är jag ju back" Men sedan kom jag på att det var en dröm... haha

Kram kram!!


Fick en bra resa

Hej!

Har egentligen inte så mycket att skriva. Men jag ville bara säga att jag är framme nu och att jag fick en bra resa. Vi stannade på McDonald´s och då blev den ännu bättre^^. Fint väder fick jag också, härligt!! Nu skall jag sticka iväg till några kompisar och njuta av sommarkänslan.

Sticker nu

Har tryckt ner alla kläder i min väska som jag skall ha i sommar. Jag skall åka nu så jag kommer inte uppdatera på ett tag tills jag kommit fram.
Jag hoppas att ni har ett mysigt sommarlov och att solen skiner på er.
Ny sjal från Tivoli 300:-

Sover bort dagen

Oj oj, hur blev klockan så mycket? Jag har sovit ända tills nu och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Men jag skall snart häva mig upp och äta frukost, sedan skall jag packa.

När vi kom hem igår från Marstrand var jag trött och kall. Jag hade haft shorts på mig hela dagen och vinden var jättekall. Det kändes som om det  skulle börja regna, tur va att det inte gjorde det. Vi åt fika på ett cafe så vi fick något i magen.
Sedan gick vi upp till Carlstens fästning och fick en guidad tur. Det var kul men också hemskt.
Våran guide berättade en historia om en man som hade gjort ett brott.
Han blev inlåst i ett rum som var tre meter på bredd och längd.
Han fick iaf sitta där i 5 år och fick mat från en liten lucka. I luckan kunde man se hur han hade skrapat med fingrarna i stenen så det hade blivit gropar. Man kunde också se på väggarna att han hade skurit sig i fingrarna och skrivit.
Han fick inte prata eller gå ut, endast på julaftonens morgon då fick han prata med en präst i 10 minuter. Han blev helt galen, vad skall man göra där inne liksom. Men han överlevde faktiskt, ush!!
Utsikten från Fästningen, man kunde se ända bort till Danmark.
Haha, jag är bödeln. (han som hugger av huvudet på brottslingarna)
Jag såg en gullig skyllt på en dörr.
Astor den vilde och bitske :D

Godnatt

Hade ju tänkt att lägga upp bilderna från Marstrand idag men det får bli i morgon. För nu skall jag gå och lägga mig och sova lääänge... I morgon åker vi upp till landet och stannar där resten av sommaren. Riktigt skönt, skall packa massor.
Sov gott så ses vi.

Favoriten

Godmorgon!! Idag är det riktigt bra väder, så några i familjen (inklusive mig) skall åka till Marstand och bada, äta glass, sola och mycket mera. Jag har aldrig varit där men det kommer nog bli jättekul.

Nu har jag ätit frukost, flingor med jordgubbar och vanilj yoghurt. Det är "favorit-frukosten"



Jag kommer inte göra något inlägg när jag är i Marstrand. Men när jag kommer hem.
Kram, kram!

Ville bara tacka er alla läsare!

Godmorgon!!

Skall snart iväg med mina kompisar till stan men jag ville bara tacka er alla för de snälla kommentarerna. Jag läser varenda en och ni är så snälla så. Jag kollar på varje blogg som kommenterar (om dem har en blogg) och tycker varje blogg är superfin...
Tack då! Kram kram

Ny tröja från Lager-157

Filmkväll

Ikväll kände jag för en riktig film kväll, därför köpte jag en film och ostbågar. Denna helgen har varit toppen så jag skall avsluta den med en perfekt kväll.
Nu skall jag visa ett par bilder från helgen
Solen sken hela dagarna.
Kolla på bryggan! Den har blivit helt sned av att isen har förstört trät.
Vi matade ett par fåglar, så söta...

Isssskalt!!

Tjäna!! Igår åkte vi upp till landet (är fortfarande här) men idag skall vi åka hem. Tråkigt! Det är så mysigt här på sommaren.

Igår tog jag och mina kompisar i hand om att vi skulle hoppa från min brygga 25 gånger, och det gjorde vi... Efter det kunde jag knappt andas jag satte på högsta värmen på duschen och duschade i 20 minuter. Sedan tog jag tre täcken och la mig under dom. Jag hackade tänder i en timma så jag hade tandvärk resten av dagen^^.

Nu skall jag njuta av att vara här. Kram kram

"Vilken skall jag ta?"

Tjena!!
Nu ligger jag i ett varmt bad med tända ljus. Härligt!! Skall välja en film men jag vet inte vilken jag skall ta... Det är på ljus i badkaret också så den ändrar färg. Hihi, skojigt.
Kram kram!

Shoppingdag!

Idag har varit en "lång" dag men också en väldigt rolig.. Vi har varit på många olika ställen idag och jag har köpt massor, men inga byxor. Endast tröjor och linnen :D

Vi gick som sagt upp vid 6 tiden och åkte direkt iväg, vi hittade en liten äng där vi satte oss. Nära fans det hästar och ett litet föl. Jätte söt!! Vi åt frukost där på ängen och sedan åkte vi runt lite för att kunna sova.
.
Lilla fölet
Efter ett tag åkte vi till en ställe som heter Lager-157 Jag trodde det skulle var dåliga kläder men dem var faktiskt väldigt fina.
Vi åt lunch på ett café, jag åt sallad. Jätte gott!!
När vi kom hem så gick alla och la sig i soffor och sängar och vilade. Det skall jag också göra snart men först skall jag visa en bild på en tröja som jag köpte idag.
Brukar aldrig köpa på affären Svea men denna var så bekväm och fin så jag köpte den för 175kr.
Ha en fortsatt bra kväll

3 timmar på en riktigt hård stol!!

Hej hej. Nu är jag hemma från inspelningen av Doobidoo. Vi hade så kul och jag fick många goda skratt, Lasse (programledaren) har många roliga historier. Vi fick sitta i 3 timmar på en hård stol och klappa händer, mina händer är helt sönder klappade :D Men som sagt var det riktigt skoj.

Jag får tyvärr inte berätta vem som vann eller vilka som var med. Jag får endast säga att det kommer sändas i Höst och om jag har tur kommer jag med. Filmkillen kom jätte nära på slutet, jag och min kompis bara kollade in i kameran och fnittrade, hihi!!!
<- Lasse KronÈr

Nu till en helt annan sak, imorgon skall jag och shoppa kläder. Så vi måste gå upp klockan 6, "fråga mig inte varför."
Pga det måste jag gå och lägga mig nu, men jag kommer inte somna på ett långt tag. Men jag kan ju lyssna på lite Family guy eller en film det brukar alltid hjälpa...
Hoppas ni sover gott!!

Doobidoo

Visste ni att jag skall vara med i Doobidoo?? Eller min kör som jag går i blev inbjudna och sitta i publiken och vara dem som sjunger i låtarna. Kul kul!! Jag skall dit imorgon och spela in men själva programmet kommer visas i höst...
Nu sitter jag och kollar på TV men skall nog gå och lägga mig snart. Jag hoppas ni får en god sömn, godnatt.
PS: Har gjort ny header!!

Gäääsp!

Jag börjar med att säga gäsp och sedan Godkväll!! Nu ligger jag i sängen och somnar snart ville bara säga godnatt till er alla... Skall sova nu men det är svårt att somna. Ska nog sätta på något att lyssna på datorn brukar alltid hjälpa.
Godnatt då da

Detta är en av farmors och farfars två hundar, Maja heter hon. Supersöt

Så hungrig!

Hello!! Det var jätte mysigt hos farmor och farfar, längtar redan tillbaka. Men det är skönt att vara hemma också... Hade tänkt att visa lite bilder från helgen
Vi träffade många söta katter när vi var där.
Känner mig som en liten lantis^^
Sen kunde man ju inte låta bli att äta lite glass
Nu skall jag äta pannkaka och sedan får vi se vad som händer, är jätte hungrig. Kram

Vilken tur jag hade!

Hallå! Vilken tur jag hade, farmor och farfar hade faktiskt internet. Idag har jag haft jättemysigt, men jag har ätit konstant. Självklart är det inget fel med det ;D Det är iaf välldigt roligt att vara här men tyvärr så regnar och blåser det för det mesta. Imorgon kommer jag hem, tråkigt!!

Nu har jag ätit jordgubbar med glass, mycket gott och snart skall vi nog spela lite spel och kolla på filmer. Vad skall ni göra ikväll?

Som sagt åker jag hem imorgon då kommer det fler inlägg och bilder... Hej då, ha en bra kväll. 


Nu åker jag...

Nu regnar det ute, usch var tog det fina vädret vägen? Jaja, nu skall iaf jag iväg till min moster sedan till farmor och farfar. Jag kommer antagligen inte göra något inlägg imorgon :( Men det är riktigt skönt med sommarlov nu man kan bara dega^^ Synd bara att vädret inte har fattat att det är sommar än!!
Nu skall jag åka, tyvärr! Ha en bra helg. Kram kram

Bild på en ny väska från bolaget

French manicure

Hej hej! Nu har jag ätit en mumsig frukost och sedan spelat Sims3. I Onsdags så fick jag Frank manikyr av min farmor och farfar så jag hade tänkt att använda mig av denna lilla förpackning. Jag är inte så säker om jag skall göra just fransk manikyr för man kan ju göra andra fina saker också.
Ni får se senare!
Jag gillar förpackningen den ser så gammal ut
Man fick också två papper med klistermärken som man kan använda

4 timmar på Liseberg!

GODMORGON! Igår hade vi jättekul, först var vi på en restaurang som hette Joe farelli´s. Sedan promenerade vi bort till Liseberg och började genast åka allt från höjdskräcken till virvelvinden. Vi åkte också Colorado 6 gånger så vi var helt dyngsura efter. Vi var på Liseberg i 4 timmar så när man kom hem var det bara att lägga sig i sängen och somna...
Jag ville njuta så mycket som möjligt av tiden men jag hann ta några få bilder.




som tur va, var det inte så mycket folk.

NU börjar det!

Godmorgon!

Idag gick jag upp vid 5:40 för att göra mig klar för skolavslutningen och nu blev jag klar. Det tog ett tag!! Jag är lite nervös för jag skall både läsa tal och sjunga solo, hoppas det går bra. Jag tycker det är synd för dem som har avslutning om en vecka det skulle jag aldrig orka.
Ett par bilder på mig
Klänningen är från Foji.
Skor från skopungten
Fotband från Glitter

hur skall jag göra det?

Hello!! Nu skall jag försöka att somna, jag kommer bara tänka på hur kul det skall bli imorgon.. hm kommer somna vid 1 typ^^ hoppas ni sover gott, god natt

Mycket att göra nu när sommaren är här

Hej hej!
Idag har varit en lång dag, vi har städat hela dagen i skolan. Men pga att vi gjorde klart allt så snabbt fick vi marängswiss. Idag var också sista dagen i skolan för imorgon är det skolavslutning, äntligen!! Nu har jag massor att göra och klockan är redan halv 6. Hur skall jag hinna?
Här är en bild på ett armband jag köpte igår.
Från Glitter

Godnatt godnatt!

Godkväll, nu skall jag gå och lägga mig. Imorgon är det Måndag och då börjar den sista veckan tills skolavslutningen... Sorgligt men skönt!
Jaja, jag hoppas iaf att ni sover gott. Kram Elsa

Kort inlägg

Hejsan! Jag hinner verkligen inte skriva för jag skall åka iväg nu.

Ny tröja från Stadium XXL.

Bilder från middagen på Kontiki

Godmorgon, nu har jag ätit en god frukost och skall senare ut på stan. Igår var jag och pappa på en restaurang som heter Kontiki. Vi hade inga stora förväntningar men maten var super. En av det bästa och finaste restauranger jag varit på. Temat var med palmer och bambu och det kändes som om man var i ett annat land.
Varmrätten är lammkött med jättestora klyftpotatisar.
Till efterrätt Tiramisu.
Nästan alla rätter serverades på ett blad med lite frukt.
Jag tipsar om att äta här!

Cykeltur med min rena cykeln...

Hallå! Förlåt att jag dröjde men jag har burit kartonger och tvättat min cykel. Jag tvättade ute på trädgården i skuggan av vårt stora träd. Jag är helt slut för det var stekhett ute ¨och jag hade på mig långbyxor. Pust!! Cykeln blev iaf mycket ren och sken av glädje, jag tog den på en liten runtur och det var härligt att få lite kall vind blåsande mot mitt ansikte.
Nu skall jag ta en stort, kallt glas vatten och sedan skall jag väll sola tills det blir kväll (fast det är det ju redan).
Ha en bra kväll, eller vad det nu är...

Kul att mixtra ibland

Godkväll, eller godnatt.

Detta blir inget lång inlägg för jag kan knappt orka ha ögonen öppna längre. Är verkligen trött efter mycket skolarbete idag. Men jag ville bara hinna säga godnatt innan mina ögon faller ihop helt ;) Jag önskar er en god sömn och dröm sött.
Kram kram

En liten före och efter bild

FÖRE

EFTER
Jag hade bara lust att mixtra med en bild, det var meningen att bilden skulle se lite gammal ut.

Melon i solens strålar

Har precis kommit in. Låg ute i en av våra solstolar och åt melon och druvor, mums!
En kall vind kom så jag gick in, jag låg i bikini så jag frös en hel del^^
Igår fixade jag mina naglar som sagt, färgen blev rosa... Oväntat?
Nu skall jag fixa i mitt rum lite så det blir ordning. Har fortfarande kvar två kartonger med saker och säkert mycket mera.
Vi ses senare


Hade helt glömt bort!

Hallå hallå. Jag hade helt glömt, jag hade Soaré idag! Då har jag ju visst något att göra... Jag sjöng och spelade gitarr och min kompis spelade bas till. Det var väldigt kul men jag glömde bort lite i mitten av sången. Jag sjöng självklart vinnaren av Melodifestivalen, "This is my life"
Nu skall iaf jag fixa mina naglar, just nu är dem lite prickiga av gammalt lila-nagelack.

Iväg till plugget

Godmorgon!!

Idag har jag verkligen inget att göra men det händer säkert något... Imorse vaknade jag av att min mobil ringde(väckarklocka) men jag hittade inte själva mobilen. Efter jag hade gått runt ett tag förstod jag att jag hade lagt det under min hylla pga att jag behövde ladda mobilen. Haha, åh det var så jobbigt att gå runt i mitt rum när jag precis vaknat.
Men nu måste jag gå! Min spårvagn kommer snart, hej då och ha en bra dag.
Accessoarerna för dagen är, ring från London och armband från ??




Ps: Kom precis på vad jag kan göra senare, fixa mina slitna naglar!


Fattar inte att det gick så fort!

Tänk att sommarn snart är här, det är helt sjukt så fort det gått. Nästa vecka är det skolavslutning och då börjar jag i 6an. Det skall bli så kul! Nu så skall jag titta på TV och sedan sova.
Jag har bytt kläder tre gånger idag...
Kram kram!

Kläning från Cutie

Hej hej! Kom nyss hem från bakset avslutningen, mycket kul! Min outfit idag är.
Klänning från Cutie, det var det^^
Skall snart gå igenom min garderob och leta efter kläder/smycken som passar bra ihop. ibland är det bara kul att gå runt där och hitta kläder som man har glömt bort.
Kram kram, Elsa.

RSS 2.0
www.cocoo.se
www.cocoo.se