ROSE BOURBON

Fick en fråga för ett tag sedan om vilken parfym jag använder så jag hade tänkt att svara på den saken. Min tillfälliga parfym heter Rose Bourbon, jag är grymt nöjd och den luktar helt underbart.

Ray Bans passar bra!

hihihihihahahahahhohohoh! Jag har köpt Ray Bans och jag är glad... HAHA! Jag tycker själv att dem är dyra men det passade så bra och dessutom hade jag inga glasisar, mina har gått sönder. Så dessa blev det♥
Namnet på mina är Clubmaster och färgen är mörk och ljusbrun

Victoria secret 2012

Är det någon annan än jag som älskar Victoria Secret? Jag har bara varit i affären en gång och det var när jag var i New York, men jag vill absolut dit igen. Jag kollar också på victoria secret fashion show varje år och jag längtar sjukt mycket till Victoria secret 2012.

Henri lloyd

Ring: Camden market i London
Iphoneskal: Raglady i Göteborg
Halsband: Topshop i London
Shorts: Primark i New York
Tröja: Henri lloyd
Solglasögon: Ray Bans

Nya naglar

Dessa två färger tycker jag är perfekta på naglarna. Dem är inte för starka och otroligt snygga, dessutom passar dem till nästan alla kläder och accessoarer.

Gucci-spring collection 2011

Sjukt snyggt, bilden över är min favorit!

Idag har varit en regnig dag

Idag har varit sjukt regnigt, sittainneochkollapåfilmochätagodisdag!


Jag klarar inte av detta!!!

Jag klarar inte av detta! Jag kan inte leva utan min blogg, så nu är jag tillbaka. Jag kommer inte ha full uppdatering men jag iaf här nu. Jag saknat er så j*vla mycket!!!!


Ingen bloggning på hela sommaren tror jag

Hej! Jag har tagit en liten paus från bloggandet och nu så tror jag att jag har bestämt mig för att inte blogga under hela sommaren. Jag vill verkligen inte ha press på mig att jag måste blogga och sånt. Jag hoppas ni har en grym sommar så hörs vi om ett tag.
Massor av kramar //Elsa


Shiiit!

Oj då! Jag har sovit ända tills nu, haha. Men nu skall jag dra upp mig och äta frukost...

Jag idag


Fel på internettet och datorn

Ledsen at jag inte har skrivit på hela dagen men det har varit fel på internettet och min dator men nu är allt som vanligt.

Dåligt väder

Idag är det "jätte dåligt" väder och jag känner mig en aning förkyld.
Så idag blir det nog bara vara med kompisarna och kolla på en film. Dessutom är det Lördag och då kan man ju alltid mysa till det med lite godis^^
Nu skall jag gå och äta frukost och sedan fixa mig, men jag skriver efter det.

Vad passar bra på en blek snygging?



RSS 2.0
www.cocoo.se
www.cocoo.se