Nageldekorationer från Nelly.com

I förr går kom några saker som jag beställde för ett tag sedan på Nelly.com
Som jag sagt så skall jag försöka att göra egna naglar. Så jag har börjat köpa lite saker från olika sidor.

Här är det jag köpte:



Allt köpt på Nelly.com


Im waiting!...

Godmorgon...

Idag skall jag inte göra så mycket men min kompis kommer hit på besök i ett par dagar. Skall bli jätte roligt!! Har saknat henne "massor" min uppdatering kanske blir en aning lägre pga att jag vill umgås så mycket som möjligt med henne.
Lisa kommer inte för en klockan 5 ungefär så det kommer säkert ett par inlägg innan.
Kraom^^

Vote!

Hej hej!

Nu har jag deltagit i en fototävling och jag vill så gärna vinna. Man kan vinna en videokamera, något jag väldigt gärna skulle vilja ha. För att rösta:

  1. Klicka på bilden nedanför
  2. Gå in på "Naturbilder"
  3. Gå in på fösta sidan
  4. Leta efter bilden med fjärilen, den är ca: 3e raden (nedifrån)
  5. Rösta!!...


Man kan rösta en gång och dagen så, "rösta på!"

Kram

Videoinlägg- Hundpassning i solen

Här kommer en liten video som jag satt ihop med filmer från dagen igår.
Det var väldigt roligt att passa Doris och Molly, hoppas jag får göra det snart igen!!

Svar

Fråga: Har du tagit dom? Sjukt fina va duktig du e!!!!

Svar: Tack så jätte mycket vad gulligt! Ja jag har tagit dem...

Tack för din kommentar!

Hund runt armen!

Godkväll..

Just nu ligger jag och klappar på min lilla Doris som ligger och snusar bredvid mig. Så söt! Snart skall jag också sova, ska bara öppna fönstret så det blir lite kallare här inne i mitt heta rum. Det är verkligen för varmt både för mig och för Doris.
Hoppas ni sover gott!

Passning!

Hej hej! Idag är jag hundvakt till min kompis två hundar. Det är så roligt att ta hand om dem (Doris och Molly) två små busiga och lekfulla hundar gör dagen perfekt. Jag har nyss fått reda på att min kompis skall komma hit och bo hos mig i ett par dagar. Hon kommer på Fredag, skall bli jätte skojigt.
Vi har inte träffats på ett långt tag, så jag saknar henne massor♥
Hoppas ni har en solig dag, kram!

Natur-bilder

Halloj!

Hoppas ni alla har det bra, här på landet skiner solen så jag passade på att ta ett par bilder. Vissa blev faktiskt riktigt bra, jag blev rätt nöjd!! Det är så roligt att springa runt med kameran i handen och leta efter fjärilar, fina blommor eller andra saker att ta kort på.
Själv tycker jag det är roligast att ta kort på insekter. Det kan vara rätt svårt speciellt med fjärilar men det går om man bara vill.
Här kommer några av alla bilder.



Jag har väldigt många bilder på bin och humlor :D





De flesta bin och humlor var fulla av pollen

Glänsande flugor!





En vanlig fin blomma...



En myra på en ros

Fjäril

Det var väldigt svårt att ta kort på fjärilar, man fick liksom krypa och vara knäpp tyst...

Citronfjäril

Favoritbilden!!

Vad tycks?

Ner på bryggan

"Hi"

Nu hade jag tänkt att springa ner till bryggan och sola lite, igår så regnade det hela dagen men idag har solen kommit tillbaka. Vilken tur! Skall nog ta mig ett dopp, vi får se hur det blir. Senare idag hade jag tänkt att visa lite saker jag nyss beställt från internett.
Ha en bra dag!

Frukost av messmör!

Idag känner jag mig riktigt seg därför låg jag i sängen rätt länge och segade.. Jag har iaf orkat att dra mig upp nu och har ätit en mumsig frukost av messmör. Jag har alltid gillat messmör sens jag var liten.
Idag försökte jag göra lite konst på mackan.
MACKAN!

^^
(Skall föreställa ögon men det blev inte så bra :D)

Varmchoklad och naglar!

Hej hej! Nu ligger jag i sängen och dricker egen-gjord varm choklad. Det är så lätt: Socker, kakao och mjölk sen passar det perfekt när det är regniga dagar. Det regnar knappast något längre men det är kallt så jag har ingen större lust att gå ut.
Sitter och kollar på min tråkiga gamla naglar. Funderar på att pröva med att göra egna lösnaglar, det värkar väldigt roligt och perfekt för dagar som i dag när man inte har något att göra. Jag har kikat runt på ett par sidor med bra nagel dekorationer och annat. Här kommer ett par av dem för er som behöver fixa sina naglar:

Hoppas ni hittar något intressant på någon av dessa sidor :D Kram

Ett smakprov på mina fula naglar

Bilder från kalaset!

Hellu! Som ni kanske vet fyllde min pappa 50 år i går och det firades med ett stort kalas, det var jätte kul. Till förrätt var det kräftor och krabbor. Mm.... Senare blev det efterrätt: creme brulee. Tog inte så många kort men här kommer några iaf.
Min mamma fick jobbet att skriva all 73 namnlappar :D
Färska bär och 80% mörk choklad, kan det bli godare?

Ännu en rolig dag på väg...

Hej, snart måste jag gå och lägga mig men ett litet inlägg hinner jag nog med ändå :D

I morgon är det min pappas födelsedag, men den är lite speciell för har fyller faktiskt 50 år. Det skall firas!!
Så i morgon blir det paket och sång hela dagen, skall bli jätte kul... Jag är nästan klar med alla paket och sådant, jag tycker det är så kul att ge presenter. Speciellt när dem blir glada, sen är det ju inte helt fel att få presenter också ^^ Men det får jag vänta med ett tag!

Nu måste jag iaf sova, god natt!


Slut på en rolig dag!

"PUST!" Nu är jag äntligen hemma från en väldigt lång dag men också sjukt rolig. I morse gick jag upp åt och trampade bort till starten av Robinson. Jag fick ett bra lag och det gick väldigt bra tyckte jag, bara att jag blev rätt (väldigt) blöt pga att vi skulle ta en båt runt en boj. Men båten var också full av ålar som vi skulle plocka upp. Båten sjönk så jag fick hjälpa till att dra upp den sedan simma med båten runt bojen :D

Men solen sken ju så det torkade, senare när tävlingen var slut så fick varje lag två krabbor var och så var det dags för krabbraice. Efter att ha gått hem i en halv timma skulle vi alla ut och äta och höra vem som van.
"1 priset går till........... GUMMI ANKORNA!" Det vill säga mitt lag.
Det var så skojigt men jag är ju trött nu så det skall bli jätte skönt att sova. Ha det bra, kram!
Årets fina medalj:

Det är den längst till vänster


Tomorrow it's time for Robinson

Godkväll, snart måste jag sova men jag ville bara berätta att jag inte kommer göra så mycket inlägg i morgon pga att det är Robinson. Det är en sak vi har här på mitt land en gång om året, alla barn får vara med och tävla. Man delas in i grupper sedan åker man båt till olika stationer och gör olika "missions"
Man kanske får leta efter en nyckel i gröt eller veva en vev så att man får en nyckel..

Det lag som får mest poäng vinner! Jag har varit med många många år nu men har inte tröttnat än.
Det är så sjukt kul och man får göra lagets egna flagga. Föst bestämmer man namn t.ex.: Zebrafiskarna sedan gör man en flagga som det kanske står just ZEBRAFISKARNA på. Därför måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll för jag måste gå upp halv 8.
Varje år är det olika tröjor som man skall ha på sig, detta årets tröja kommer här.
Sov så gott då, skriver mera i mon.

Arbeta!

Hi!!

Idag har jag slöat för det mesta, men nu skall jag göra lite "barnarbete" Så jag kan spara ihop lite pengar ;D
Men föst skall jag sticka iväg till min kompis och klappa på deras nya hund som bara är en liten valp. Hon heter Doris och är en Jack russel, en av mina favorit raser. Annars gillar jag Lagotto romagnolo och Vattenhund...
Vilken ras gillar ni? Här kommer lite bilder på Doris
Doris kan simma men man får knuffa på henne lite så hon hoppar i.
Hon är helt vit, så fin. (hundarna i bakrunden är några andra kompisars hundar)
Hon "älskar" att bli kliad på magen, hihi.
Hur kan man låta bli att hålla en sån här sötnos^^

Mysig kväll med film och havsbrus

Godkväll. Nu ligger jag i sängen och tvekar över vilken film jag skall kolla på. Tror det blir Billy Madison, den värkar väldigt bra och rolig. Den går på tv i kväll men vi har ingen tv här på landet bara hemma i stan. Nu hör jag bara havets vågor skvalpa, det har blåst en hel del idag...
Vi åt pizza, skulle egentligen äta där men det var fullt och det blåste så vi tog med hem istället. Var inte alls sugen på pizza så jag tog en över saltad lasagne, men den var god :D
Vad åt ni till middag? Tror inte det blir något mera skrivande ikväll så sov så gott.

Godnatt

Snabbt iväg!

Hejsan, hinner inte skriva mycket alls ville bara säga att nu skall jag iväg och äta på resturange. Jag skriver mera ikväll när jag kommit hem! Ha en mysig kväll...

Kreativ reklam för öl

En av dem bästa och kreativaste reklamerna är för ölen heineken. Min favorit är när en tjej visar sina kompisar sin garderob och alla skriker sedan hör man killarna skrika och då får man se en walking closet full med öl. Skrattar alltid åt den, haha!!
Men nu har jag hittat en ny reklam för Heineken, det är en stor reklam skyllt med en bild på ölflaskan och sedan ser det ut som en hand försöker ta den bakom skylten.
Vad tycker ni?

En trött tjej...

Gääääsp!

Gud vad trött jag är, har ju badat hela dagen och sprungit runt. Äntligen får jag lägga mig ner och vila benen, något jag längtat att få göra. Vi åt middag hos våra kompisar, kyckling med potatis "jättegott"
I morgon planerar jag att sätta klockan på 10 så att jag kan gå upp lite tidigare. Jag vill ju inte sova bort hela sommaren...
Det är kok hett i vårt hus och vi har ingen AC för den är trasig så vi har på en baota fläkt jag får ha den lilla i mitt rum. Haha, stackars mig!!
Nu skall jag somna av ljudet från en brummande fläkt. Sov så gott

Bad-dag

Hellu!

Idag har jag knappt varit hemma... Jag och några familjer som jag känner åkte till en liten badplats, den allra bästa badplatsen också. Vi hade jätte roligt vi grillade korv, snorklade, solade och hade det mysigt. Det finns ett musselställe där också men tyvärr fans det knappt några musslor.
Här kommer ett par bilder. Tog inte så många, hade ju fullt upp med att bada :D
Min kompis tog med sin lekfulla hund
Molly!
Senare på dagen gick vi och hoppade från ett hopptorn, kul kul!!

Oj oj oj oj!

Herregud! Jag har suttit inne hela dagen, nu måste jag göra något! Tror jag skall ta en promenad bort och köpa en glass eller spela något spel. Vi får se...
Just nu sitter jag och lyssnar på musik med mina skullcandy hörlurar.

Midnattsinlägg

Godmidnatt! Jag är ledsen för att jag inte har gjort något inlägg idag men jag har knappt varit hemma. Nu är jag det iaf efter att har varit med några kompisar.

Jag bytt om till pyjamas och borstat tänder och hår så nu är det bara att hoppa ner i sängen, funderade just på att ta en kopp te. Det är alltid gott med en varm kopp te med honung som avslut på dagen. Men jag valde att inte göra det för jag har redan borstat tänderna.
Jag hoppas ni får sova gott...

Blixtar och dunder!!

Godmorgon!
Igår när jag var ute för att köpa lite efterrätt så sa en av mina kompisar: vi skyndar oss för jag tror det kommer regn. Jag sa bara: Äh, det kommer säkert inget. Men jo, dem hade rätt plötsligt ösregnade det. Vi alla satte oss på ett bord under ett parasoll och väntade på att regnet skulle sluta.
Som tur va gjorde det de och vi sprang hem, när vi kom hem så kom regnet tillbaka men den hade blixten med sig.
Jag gillar inte åskan och blixten jag tycker det är rätt läskigt, och igår blixtrade det och åska samtidigt hela tiden.
Efter ett par timmar började jag vänja mig så jag gick ut och filma lite. Lägger upp en video senare...
Nu små-duggar det lite så jag skall ta på mig en mysig morgonrock och gå ner och äta frukost med jordgubbar. (har knappt ätit några av dem vi plockade^^)

Matchen

Hello!

Här kommer en liten uppdatering från igår pga att jag var så trött för det stod 0-0 hela matchen så det blev 30 minuters övertid. Jag hejade på Spain men när jag var så trött brydde jag mig inte vem som satte målet. Bara någon kunde sätta så jag kunde gå hem och lägga mig^^
Det var en spännande match men tyvärr inte så mycket mål.. Nu får vi vänta i 4 år tills nästa final kommer :D ha det så bra tills dess!

Grattis Spain!

Vilken spännande match! Kommer inte skriva så mycket nu för jag är väldigt trött men ett inlägg om matchen kommer imon. 0-1 till Spanien ca: 120 minuter och en seg Elsa på en liten stol fast klistrad på teven.
Det är något att minnas...!

Rösta!

Hej, nu vill jag be alla om en liten, liten tjänst... Jag är med i en fototävling där man kan delta och vinna en systemkamera något jag verkligen behöver pga att jag älskar att fota. Därför ber jag er om hjälp, de som ligger på topplistan går till final där jury röstar ut 1pris 2pris 3pris.
Det är bara att klicka på bilder och sedan trycka på rösta längst ner i det högra hörnet på bilden.
Detta skulle göra mig så glad!!

Iväg!

"Hellu"

Nu har jag fixat mig färdigt och gjort i ordning mig. Jag vet inte om vi skall sitta inne eller ute så jag tog på mig någon som man kan ha både om man fryser och det är varm^^ Jag hoppas att vi ska sitta ute, både för att det är skönast men mest för att det är en väldigt mysig veranda man sitter på.
Ett par bilder på mig innan jag sticker


Armbandet är från märket Silke

Ha en jätte mysig kväll, kram kram.

ice cold

Åh gud va varmt det är, och i morgon ska det bli 28 g. Hur skall jag klara mig!! Men jag skall inte klaga, det är ju det dem flesta gör när det är väldigt varmt. Jag har varit ute ett tag och sprungit runt med två hundar så när jag kom hem så tog jag ett glas med is-kall flädersaft så jag kylde ner mig lite...
Senare ska jag och min familj och några andra iväg och äta på en restaurang ska bli jätte mysigt :D

"Vampire suck"

Har precis kollat på en väldigt rolig trailer för: Vampire suck. Det är en hel film av twilight men en parodi.
Den skall släppas i Augusti i USA hoppas den kommer hit till Sverige också. De som har varit inne på blogg.se kanske redan har sett den men för som inte har det, den värkar jätte bra.
"Vad tycker ni?"

Jordgubbar i stora lass!

Hej. Nu har jag nyss ätit klart en mumsig middag och snart skall jag ge mig iväg till en kompis.. Idag har jag och några andra varit och plockat jordgubbar. Det var sjukt kul!! Först fick man väga hur mycket sin bunke vägde sen fick man en rad. Sedan var det bara att plocka (och äta :D)
Här kommer några bilder från plockningen:
Det var "väldigt" stort!
En väldigt trött Elsa och en väldigt full bunke.

Tyskland VS Spanien

Nu har jag fixat mig och är redo för en rolig och spännande final mellan Tyskland och Spanien... Jag tittar inte på fotboll, tycker faktiskt det inte är så kul men finalen får man ju se annars ligger man efter^^
Skall kura ner mig i en mysig filt och ha ögonen spända på bollen. Ha en mysig kväll!!

Någon som kollade??

Godmorgon!!

I går var det VM i fotboll som dem flesta redan visste. Jag kollade faktiskt inte men fick reda på att Holland van. Grattis! Någon annan som kollade?
Idag är det ett "heltokej-väder" det betyder att solen skiner men det blåser. Man kan sola men inte länge. Jag tror nog att jag skall sätta på mig varma kläder och gå ut, så farligt är det faktiskt inte!

"Blött hår"

Hellu!!
Nu har mitt hår precis torkat av solen. Vi var ute med gummiringarna idag igen. Det är verkligen sjukt kul. Jag ramlade i ett par gånger och som tur va brände jag mig aldrig. Idag har jag varit och ätit glass och börjat läsa en bok alltså, inte gjorts så mycket.
Snart är det kväll, "Tiden går fort när man har roligt" Hoppas alla mina läsare också har roligt.
Kram, kram!

TO LATE!!

Ne har sovit alldeles för länge, nu måste jag gå upp och äta en god frukost så jag piggnar till. Idag skall vi åka gummiring. Skall förklara vad det är:
Det är först en uppblåsbar ring
med ett stort hål i, där skall man
sitta.
Man kan åka på flera olika sätt men
det roligaste (tycker jag) är att ligga
över hålet och på ringen och hålla
i sig "hårt"
Sedan sätter man fast ett snöre i
ringen och ett i båten och sedan gasar
man...

Woho!!

Pizza!

Hello!!

Nu skall jag sticka iväg och äta pizza med några kompisar, jag är jätte hungrig och som tur är super sugen på pizza :D Idag har jag bara gått runt, inte gjort så mycket. Man kan ju inte göra saker hela tiden! Men nu måste jag nog gå, Hoppas ni har en bra sommar hittills.
Och snälla, klicka här och rösta på mitt bidrag det skulle göra mig så glad...

Katten!

Här kommer videon som jag lovade på katten


Jag försökte ta en låt så det såg ut som hon trampade i takt

Uppdatering: Nu funkar videon.

Katten tassade in på sina små fötter!!

Igår, när jag stod och borstade tänderna så hörde jag mamma och pappa säga att jag skulle försiktigt komma in i vardags rummet. När jag gick in så såg jag en vit/orange katt som gick in genom yterdörren. Den hade bara tassat in och sedan så hoppade den upp i soffan och la sig på min mammas mage.

Den höll på att trampa hela tiden med fötterna. Men det är faktiskt så att när katten är kattunge och dricker mjölk från mamman så trampar den med tassarna för att hjälpa till så mjölken kommer ut. Så det sitter kvar i tassarna. Jag filmade när den gjorde det. Men videon kommer senare.
Här får ni iaf litet ett smakprov på hur hon såg ut (jag tror det var en tjej)



Gödnight!

Ne, såhär länge kan jag inte vara uppe...... eller just det. JO!!! Det kan jag ju, det är sommarlov.
Men ändå måste jag gå och lägga mig både för jag är trött och i morgon skall jag både bli brun och städa. Mycket på samma gång^^
Sov gott alla underbara läsare...

Knaprig kaka ska de va!

Heeej!!
Här kommer en liten uppdatering från igår pga att jag inte skrev något.
Idag (igår) har jag bakat, jag brukar nästan "aldrig" baka. Men idag kände jag mig extra sugen på en god kladdkaka.
Fast jag gillar faktiskt när det är lite knaprigt på sidorna och botten. De flesta vill ha kladdig kaka men vem har sagt att man inte kan ha knaprig kaka?? Tippset är att ta lite extra mjöl, då blir den perfekt.
Gräddglass och kladdkaka, mm....

RSS 2.0
www.cocoo.se
www.cocoo.se