Snabbis!

Hej hej!

Nu skall vi iväg och äta en god middag. Hinner inte skriva mycket mera, jag skriver kanske när jag kommer hem om inte är jag för trött^^
Hoppas ni har en bra kväll!


Idag!!

Nu har vi kommit hem från en dag på stan. I början av dagen så satte vi oss på en båt och åkte runt i Köpenhamn det var jätte fint. Sedan åt vi lunch på en mysig restaurang och sedan gick vi till en ställe som heter Christiania.
Det är som en stad i staden där det är massor av roliga hus och det är lagligt att röka och dricka. Det var verkligen coolt att vara där och det fanns många fina smycken man kunde köpa där.
I Christiania var det en kille som satt och spelade på ett instrument som jag inte har en aning om vad den heter men jag har ett litet klipp på killen som spelade.

Lyssna och njut!

Super frukost!

Grattis min bästa mamma på 50års dagen!

Nu har familjen grattat färdigt min mamma med presenter och kramar. Det är en väldigt fin dag ute så vi kommer nog göra massor av roliga saker. Jag har knappt varit ute i Köpenhamn, när vi kom hit så packade vi bara upp och drack en läsk sedan somnade vi. Om några minuter skall vi ut och äta lunch mm.
Det kommer bli roligt!

Frukosten idag blev... frukt och bär!
Jag uppdaterar ikväll, kram!

Hej då!

Nu skall familjen åka till Köpenhamn och fira mammas 50 års dag där tills på Lördag. Jag kommer uppdatera ett par gånger men jag vill spendera så mycket tid jag kan med mamma pga att hon åker på 50 år resa i 3 veckor. Nu har jag jätte brotom men jag kanske skriver när jag kommer fram:D
Kram kram!

Lång dag kort natt!

Detta blir inget långt inlägg! Jag är helt slut efter en lång dag med massor av roliga händelser så nu får jag äntligen lägga mig och sova sött. Jag kommer bara sova i ca: 7 timmar det vill säga 3 timmar mindre än jag skall. Jaja imorgon skall jag lägga mig tidigt så jag är pigg. Hoppas ni sover gott!

Ps: Imorgon skall jag åka till Köpenhamn med familjen pga att min mamma fyller 50 på Torsdag. (Skriver mera om detta imon) Många födelsedagar på samma gång^^

Tiny!

Hej!

Imorse blev jag uppvaktad med varmchoklad, goda mackor och självklart massor av presenter^^ Jag har haft en jätte bra dag och på köpet, ett väldigt bra väder. Nu har jag spelat mini pinnis med mamma som jag fick idag, otroligt svårt men också väldigt kul.
100% Allt är lika litet som på bilden!
Om ett tag kommer gästerna så jag måste göra mig i ordning, kram!

Imorgon är det dags!

För mig att fylla 12!

Japp, imorgon den 28 september fyller Elsa 12 år. Åh vad jag längtar det skall verkligen bli roligt att träffa alla i släkten men det allra bästa är när man vaknar klockan 6 på morgonen och ligger och väntar på att familjen skall komma in med presenter och frukost på en bricka^^
Jag tycker det är en perfekt dag att fylla år på pga att jag inte har några aktiviteter på Tisdagar. På kvällen har vi släktkalas med god middag och annat skoj. Nu har jag massor att förbereda inför imorgon. EX:
  • Städa (dammsuga..... hela huset^^)
  • Duscha inkl. Torka håret och platta det
  • Ladda kamera, mobil och Ipod
  • Duka mm.
Så nu måste jag börja, kram!!


Inga bilder!

Idag har jag varit på bokmässan jag skulle gärna lägga upp bilder men min kamerasladd till datorn.. Så jag måste leta efter den nu tills jag hittar den^^

Kram!!

Chilinöt och polis...

...eller är det Tjuv och Polis kanske??

Nu har jag ätit chilinötter, druckit juice och spelat Tjuv och Polis med mamma och pappa. Mysigt!!
Imorgon är det basketmatch så nu måste jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon. Jag skriver säkert när jag kommer hem...
Kram kram!

I december månad...

Skall jag till New york!

Yapp, i en hel vecka skall jag vara i underbara New York med familjen. Där skall vi bo på ett jätte fint hotell och ha det bra.
Vi kommer shoppa, äta god mat och säkert titta på massa annat skoj. Vi kommer fira julafton där men på nyårsafton åker vi hem. Jag har hört att New York är den bästa platsen på jorden så det skall bli jätte spännande att åka dit.
Jag längtar så sjukt mycket så nu är det bara att vänta..

Mys med mor och far!

Tjena!

Åh vad skönt att det är helg så man får njuta av den sista solen. Tänk att det är exakt 3 månader tills det är härliga julaftonen med alla i släkten och den goda maten. Nu skall jag gå ner till mamma och pappa och äta glass...
Ha en mysig fredags kväll!

Prov!

Hello!

Jag är hemskt ledsen för jag inte har skrivit på så länge men igår gick internetet sönder (igen)
Men i dag har det funkat som vanligt igen, fast jag har inte kunnat skriva pga att jag har prov imon så jag måste plugga. Provet är i materia och man har ingen aning om vad frågorna är så jag måste läsa på "massor!"

Jag har en del kvar att göra så jag skall redan lägga mig i sängen och fortsätta läsa...
Godnatt!!

Ljus i mitt hus...

Godkväll!

Jag skall alldeles snart hoppa i min säng men jag hade bara sådan lust att tända ett par ljus och sitta bland ett par kuddar och mysa.....               ....Så det var det gjorde!

Imorgon är det Onsdag... vad snabbt denna veckan går jämfört med dem andra så susar den bara förbi. Men det är bara bra...!
Jag kommer nog sitta här ett tag till och plugga men sedan är det raskt till säng^^
Godnatt så ses vi imon♥

Plugg-glass

Hej hej!

Nu har jag kommit hem från en lång dag i skolan och den fortsätter. Jag skall ha pluggdag och om man skall plugga måste man ha plugg-glass. Jag skall ta kiwi, vaniljglass och daim när man blandar det blir det sjukt gott.
Nu skall jag springa iväg till affären, kram!


Dont judge too early!

Här kommer en video som handlar om att inte döma personer för tidigt, extremt rolig!

Haha! Har detta någonsin hänt er?

Cleaning!

Skall snart hoppa in i en varm dusch och sedan fortsätta med att städa. Jag kommer nog inte somna för en 11 pga jag har en del kvar att göra. Ha en mysig kväll!

Jag idag

Too doo...

Hej hej!

Igår kom jag hem från Stockholm vid 7. Jag orkade verkligen inte skriva något, jag åt, duscha och gick och la mig.
Nu har jag varit på träning och har massor att göra (som vanligt) Det är mycket enklare om man gör en too doo lista där man skriver allt man skall göra så checkar man av det när man är klar :D
Jag skriver mera senare!

Shopping i Stockholm!

Om ett par minuter skall vi ut på stan och shoppa det skall bli jätte kul men efter shoppingen åker vi hem igen till Göteborg. Synd! Vi kommer nog vara på stan i ett par timmar och vädret är perfeckt, jag hoppas bara att det inte börjar regna som det gjorde igår.

Men nu måste jag packa, jag skriver när jag kommer hem!

Gröna lund!

Hej hej! Idag var det sista dagen i fina Stockholm, imorgon åker vi hem till tråkiga Göteborg. Vi har tillbringat dagen till att vara på Gröna lund. Fast vi stanade inte så länge pga av dåligt väder. Men det var kul iaf! 

Jag åkte inte så mycket för jag var dyngsur men jag åkte kärlekstunneln med min lillkusin Nils som är 3 år. När jag satt i tunneln skojade jag och sa "jag är rädd!" då sa söta lilla Nils "Det är ingen fara Elsa" och tog armen runt mig.
Att ha två söööta kusinbarn, check!! Nu skall jag ta det lugnt och äta glass^^
Ha en mysig kväll!

DAGENS LUNCH PÅ GRÖNA LUND:

godnatt från vackra Stockholm!

Hello!

Klockan 7 kom jag och Inez fram till Stockholm, på stationen stod Lena (min kusin) och Tuva (ett av mina kusinbarn) Vi har haft en jätte mysig kväll här men nu är dte dags att sova, imorgon är det dags för Gröna lund. Stockholm är verkligen vakert, hit vill jag flytta när jag blir stor!!


Vinnaren är...

Anki!

Grattis Anki, du har vunnit ett valfritt inlägg på min blogg. Jag kommer kontakta dig via din mail under den senaste veckan. Det kommer fler tävlingar snart men idag gick turen till Ankistyle.blogg.se


3 timmar på X2000

Godmorgon eller något!

Nu sitter jag i skolan och arbetar... Vi pratar om Fast, flytande eller gas just nu? "Materia på NO är rätt kul!" Snart skall jag äta lunch och om ett par timmar tar jag och Inez tåget till Stockholm med X2000.
Det är inte säkert att jag kommer skriva direkt när jag kommer fram men antagligen på kvällen.

Jag hoppas ni alla får en jätte bra dag!

Dont forget!

Nu får ni inte glömma veckans blogg tävling som avslutas imorgon kväll. Det är massor som deltagit men många som inte har skrivit på sin blogg om min tävling då gills det tyvärr inte.

Direktlänk till tävlingen!

100 saker att göra på 3 timmar!

Hejsan! Kom precis hem från en tur på stan för att köpa ett par presenter till mina söta kusinbarn som jag skall träffa denna helgen. Imorgon åker jag och min syster tåg i ca: 3 timmar till Stockholm där vi sedan skall bo hos våra kusiner. Ikväll har jag massor att göra som sagt så det är väll bara att börja.
Kram!

Kallt i höstvädret

Idag har det bara öst ner regn och blåst en hel del också. Jag har ingen aning varför men jag är jätte trött och klockan är bara 21:00
Så skall nog gå och lägga mig nu!
Imorgon skall jag göra massor först ut på stan sedan packa till Stockholm och städa mm.

Sleepy girl named Elsa!

Efter många skratt blir man trött och det är exakt det jag är! Då är det skönt att veta att man har en fluffig nybäddad säng och krypa ner i. Själv tycker jag det är roligt att bädda sängen om man har mycket prydnader tex: Pynt-kuddar, söta gossedjur och fina filtar. Då blir man mycket gladare när man hoppar i säng:D

Tycker ni om att bädda sängen?

Jag hoppas iaf att ni kommer sova gott så ses vi imon. Godnatt!

Halv studiedag!

Hello!!

Nu har jag kommit hem från en kort dag i skolan, vi hade nämligen en halv studie dag. Vi slutade efter 12:00 efter det har jag varit på stan. Kul!
Som jag redan har berättat ska jag till Stockholm med min syster på Fredag. Vi skall träffa våra kusiner som bor där, jätte kul... Gud jag längtar ihjäl mig!

Elsas Måndags-morgon

Här kommer en liten video på när jag gör i ordning mig till skolan idag.

Dags för skolan!!

Tröjan är från HM!

Idag har jag lagt mig extra tidigt pga att jag alltid är så himla trött på Måndagsmorgnar... Nu har jag satt på mig pyjamas byxorna och tröjan och är redo för en god natt sömn^^
Imorgon är det basket så jag kommer inte hinna uppdatera så mycket innan 7.
Prislappen är kvar!!
Hoppas ni har en bra Söndagskväll!

Veckans!

Hejsan!

Hade tänk att ha en liten tävling här på bloggen!
En vanlig och orginel veckans blogg, ni tävlar om ett stort inlägg där ni själva får bestämma vad det skall stå.
Det är super enkelt att tävla!! Gör såhär:
  1. Gör ett inlägg på din blogg där ni länkar mig.
  2. Skriv en kommentar varför just du skall vinna. (glöm inte mail)
  3. Håll tummarna!!
Jag kommer bara välja en vinnare som följt dessa enkla regler om ni inte gjort det så kommer ni inte bli veckans blogg. Tävlingen avslutas på Fredag!

Good luck♥

baka baka liten kaka...

... är du snäll så får du smaka ^^!
Nu har jag bakat en smaskig kladdkaka under den regna söndag som varit. Jag använder mig av detta recept:

Ingredienser
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao 
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt
Steg för steg

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Smält smöret i en kastrull
  3. Vispa ägg och socker tills det blir poröst
  4. Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.
  5. Häll ner smeten i en brödad form
  6. Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kaka du vill ha.
  7. Låt svalna och servera med grädde eller glass
Nu skall jag nog ta en bit och ta det lugnt, kram!


Tipsa mig!

Snart är helgen över och sedan börjar skolan igen! Nästa helg skall jag och min syster åka till våra kusiner i Stockholm. Det skall bli så otroligt roligt och jag längtar massor, men nu behöver jag er hjälp för att längta ännu mera. Vet ni några bra shopping ställen i Stockholm?!
Klicka på bilen för att tipsa mig, kram!!

Pencil art

Nu har jag hittat en otroligt cool kille som gör konst av blyerts. Han heter Dalton
och han tar blyertspennor och gör konst av spetsen. Ni kanske vet hur känslig blyerts är tänk då att sitta och göra konst av det, han är helt fantastisk. Jag hittade detta här.
Här kommer ett par bilder på pennorna.






















Min personliga favorit


Borta tänderna när du är riktigt glad

Nu skall jag lägga mig i min härliga säng och sova!! Jag har blivit väldigt trött efter en lång shopping dag så det blir otroligt skönt att lägga mig ner och vila mig till nästa dag. Imorgon håller jag tummarna att det blir fint väder, då vill jag bara sitta ute och läsa och ha det bra!!

Idag köpte jag en super söt tröja! Inatt har jag den som natt-tshirt, vad tycks?!


Brago!!

Hej!

Nu sitter jag och smaskar på en brago med choklad på, mm.... Jag kommer nog att gå och lägga mig om en timma eller något sådant för jag börjar bli rätt trött. Men innan jag sover skall jag städa lite och borsta mina små tänder.

Vad gör ni ikväll?



Shoppat loss

Nu har jag kommit hem från en lång dag på stan med min pappa och syster. Vi har haft jätte roligt och jag köpt massor av fina saker. Nu är mina fötter helt slut!!
Jag har gått runt i ca: 4 affärer men ändå köpt typ 10 plagg.
Jag orkar inte visa alla mina kläder men här kommer en snabb bild på tre klädesplagg jag köpt alla på HM.
Vad tycks?!

dinner

Snar skall jag gå ut med min pappa och äta mat på en jätte mysig restaurang.
Jag har gjort i ordning mig nu och ska snart sätta på mina skor och gå. När jag kommer hem skall jag ta det lugnt och ha en härlig fredagskväll.
Ses!

En snabb bild på mig innan jag sticker!


En bra helg börjar med ett bra mellanmål!

Hejsan!!

Nu har helgen äntligen börjat och en bra helg börjar med ett bra mellanmål. Mitt mumsiga mellanmål består av varma scones och varm choklad. Scones är en av mina favorit rätter, speciellt med grädde och sylt på. Nu skall jag njuta av den mysiga helgen och senare ikväll skall jag och min pappi äta på resturang.
Hej då, ha en bra fredagskväll!!

Partay!

Halloj!

Snart skall jag gå till våra (familjens) kompisar där vi skall äta middag. Det kommer bli jätte kul att träffa dem!
Vi kommer nog inte stanna där alt för länge så vi ses sen. Hej då♥


NO!

Hej!

Nu sitter jag i skolan och jobbar med NO! Senare stannar jag kvar lite här på skoloan pga att jag måste plugga. Jag skriver sen när jag kommit hem. Imorgon är sista dagen och sen är det helg, det skall bli så skönt. Jag skall göra massor av roliga saker, skriver mera om det då.

Nu måste jag fortsätta arbeta! Kram..

20 dagar kvar!

Kom precis på att det bara är 20 dagar tills jag fyller 12 år. Snart längtar jag ihjäl mig, efter mitt lilla inlägg igårkväll låg jag med datorn och gjorde en fin framsida till min önskelista.
Inte så fin men men!

Nu skall jag ta väskan över axeln och hoppa iväg till skolan med ett glatt leende^^
Hoppas ni får en bra dag, kram!

Natt!

Förlåt för att jag inte skrev något igår, har ingen direkt förklaring! Nu ligger jag iaf i sängen och skall snart krypa under mitt fluffiga täcke och sova. Imorgon när jag går till skolan skall jag fundera på vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Hm...

Ge gärna tipps på saker att köpa^^

Oddsister!

Kika in på dessa söta tjejernas blogg!



Bilfärden gick bra!

Hej hej!

Dem flesta av er sover nog nu men jag ville bara säga att bilfärden gick bra, bara att det var lite läskigt... Det var helt mörkt ute och det kändes som vi snart skulle krocka! Men det gjorde vi inte som tur var^^

Nu har jag gjort i ordning allt för morgondagen (skolan) så nu måste jag sova, jag kommer vara väldigt trött imorgon!!

Jag hoppas alla mina snälla läsare kommer att sova gott. Kram!



Ny header

Som ni kanske har märkt så har jag gjort en ny header! Jag är väldigt nöjd den blev rolig och rätt färgglad... Jag gjorde det mesta här. På denna sidan kan man göra massor och det är helt gratis, det är photoshop men online. Jag fixade den lite på Picnik också.
Vad tycker ni?

My little pony

Dem flesta av er vet säkert vad My little Pony är? Jag har iaf hittat en liten parodi på my little pony. Junko Mizuno har gjort dem söta, snälla ponnyerna till... SUPERHEROES
Junko har gjort designer av alla möjliga superhjältar.. titta!!
Batman & Robin

Captain Hammer

Catwoman

The Dark Knight

Leia

Superman

Spiderman
The thing

Källa och mer alternativ

Home!

Igår hade jag jätte roligt! Jag och mina kompisar satt och kollade och film och åt en god middag. Jag kände ett svagt sug att bada men det blev det inget av :D
Idag skall jag (mamma, pappa och Inez) åka hem med bilen till Göteborg, jag vill egentligen stanna här i ett par dagar till men det går tyvärr inte nu när man har skolan :(

Nu kurrar min mage så jag måste gå upp och äta, kram!!


Vind och sol!

Hello!

Vilket konstigt väder det är... Soligt och fint men när man går ut blåser det och är kallt, haha! Jag skall gå ut snart iaf och försöka ignorera den kalla vinden^^ Som sagt är jag på landet och har det bra jag har precis ätit en god lunch och senare ikväll skall jag äta middag med ett par kompisar.

Kram

Pluggar som en... häst??

Gääääsp! Har nyss ätit en liten middag och nu sitter jag och slappar... Efter en lång vecka i skolan så blir man väldigt trött jag har också haft gympa i en timma. Snart skall jag gå till min kompis antagligen men sen skall jag hem och plugga.
Vissa undrar varför jag pluggar så mycket!
Jag kan svara på det: Jag tycker att det är mycket enklare att bli klar med allt först så man kan göra det roliga senare. När jag säger plugga så är det oftast ca: en timma jag sitter med för det mesta, engelskan.
Då kan jag samtidigt lyssna på musik, prata eller titta på TV. Då koncentrerar jag mig som bäst!

När koncentrerar ni er bäst?

Hoppas ni får en mysig kväll, kram!!



Till landet!

Hej hej! 

Ville bara säga att jag inte kommer skriva efter skolan pga att jag åker till landet idag.
Det hade jag ingen aning om!! :D Men jag skriver självklart när jag kommer fram... Nu sitter jag i skolan och arbetar med min kompis.

Hoppas ni har en bra dag, kram!!

going up early!

Halloj!

Idag går jag upp tidigt bara för att jag skall hinna platta håret. Idag är det sista dagen i skolan och sedan är det helg, helgen kommer bara flyga iväg och sedan är det en ny rolig skolvecka. Denna helg skall jag plugga endel och sedan försöka vara med mina kompisar.
Vad skall ni göra i helgen?!

Canon EOS 500D

Förra året fick jag min LUMIX ROSA!
Men nu har jag tyvärr tröttnat på den, den har varit väldigt bra men nu vill jag ha något lite mera avancerande kamera och nu har jag hittat den. Canon EOS 500D
Den kan både ta kort och filma den har 15,1 megapixels och finns och köpa på:
klicka på bilden så kommer du dit!

Den kostar bara 6000:-

Vattenmelon

Hellu! Jag kom nyss hem från en lång och rolig dag i skolan och nu sitter jag och äter på en god vattenmelon. Man får passa på nu när det fortfarande finns att köpa. Snart skall jag städa lite och plugga jag har faktiskt en del att göra. Jag skriver mera senare!!


Av att sjunga blir man trött...

Nu skall jag gå och lägga mig och somna så fort jag kan, jag vill nämligen somna tidigt idag för jag somnade 12 igår så jag var väldigt seg i skolan idag. För ca: 4 timmar sedan kom jag hem från min kör, det var jätte roligt att träffa alla mina kompisar och sjunga tillsammans.
Imorgon skall jag inte göra något speciellt mest tvätta mina kläder, plugga och lite sådant.
Kram på er, hoppas ni sover gott!!

RSS 2.0
www.cocoo.se
www.cocoo.se