Godnatt

Hejsan. Skall gå och lägga mig nu så jag hinner inte skriva. Måste fråga om ni tycker att jag skall ha den header jag har eller om jag skall byta till en som en annan blogg har gjort till mig, fast det står bloggens namn i hörnet.
Ni får svara.
Godnatt

Roliga hus

Hejsan. Jag har bläddrat runt bland några bilder på hus och titta ett par hus som har blivit byggda lite fel tror jag.

Roliga va? Nu skall jag åka till basketen som slutar klockan halv 8 så jag vet inte om jag kommer göra mera inlägg men vi får se. Just nu håller jag på att ladda upp alla 600 bilder från min klassresa i Kiruna. Imorgon är det första gången jag skall på Gitarr så det skall bli jättekul. Ha en bra Söndagskväll.

Akino Ichigo

Akino Ichigo är en kille som gör små lunchlådor med lite god mat i. Han är otroligt duktig och han använder sig från suchi till korv. Ibland kan man se att han har fått idéer från filmer och seriefigurer. Här är 3 av hans lunchboxar.


Denna ser ut som en i Alis i Underlandet.
Lika va? Haha.
Visst är han duktig, jaja. Hej då.

Sandslott

Hejsan, jag har nyss varit och tittat på olika folk som har en liten annorlunda egenskap men otroligt begåvad. Här är några bilder på killar och tjejer som har gjort sandslott. Jag undrar om dem har gått i kurs eller något för det är helt otroligt att göra sandslott som dom här.


Denna är min favorit, fin va?


Stor!
Jag har aldrig kunnat göra så fina sandslott jag gör mest hjärtan och sköldpaddor.

Godmorgon

Har ni sovit gott? Det har jag, filmen prinsessa som jag såg med mamma och pappa igår var jättebra. Ni borde verkligen se den men jag kan inte berätta något. Idag skall vi nog titta lite på vårt radhus som vi skall flytta in i. Efter det skall kanske jag vara på basketen. Jag vaknade nyss men jag tror de flesta sover.
Jag hade tänkt att berätta lite om mig:
Familj: Mamma (Maria) Pappa (Anders) Storasyster (Inez)
Djur: Inget =(
Hobby: Basket, gitarr och kör
Fritid: Kompisar, blogga och skola
Bloggen: Handlar om min vardag, intressen och fina/roliga saker jag hittat.
Flytt: Håller på att flytta
Favoritdjur: Hund/Katt
Favoritmat: Afrikana/nudlar
Favoritprogram: Family guy/Scrubs
Favoritdag: Lördag

filmys

Hola. Hola=Hej på Spanska hihi
För ett tag sedan var jag och pappa och hyrde en film som heter Prinsessa som handlar om en tjej som heter Maja som vill bli skådespelare men är tyvärr för tjock. Man får se hur hon ändras och den har fått jättebra resentioner.

Den skall vi se i alla fall och äta godis. Skall bli en mysig kväll

Fokis tävling

Hejsan. Detta blir ett kort inlägg men jag ville bara säga att jag har tävlat på Fokis.se som är en söt blogg. Jag tävlar om ett presentkort på den sjuuuukt fina affären AccessoarShoppen.se

Där fins det massor av fina och söta smycken^^
AccessoarShoppen.se är en sida där man kan köpa: väskor, halsband, örhängen, armband, nyckelringar m.m.
Jag tycker verkligen att ni skall gå in där och kolla runt ett tag och ni borde också gå in på www.Fokis.se
Ha en toppen kväll kram Elsa.

Hemma i Götet

Hejsan. Nu har jag kommit hem från kalla Kiruna som jag har varit på klassresa i 4 dagar.
Vi kom till Kiruna på Onsdagen och då fick vi åka ner till gruvan där dom spränger malm. I malmen finns det järn som dem gör bilar, takrännor, ellement och mycket mera av. Det var roligt att vara där nere men läskigt för det är ju 500 meter ner. Efter det så åkte vi till ett litet torg där vi åt på en resturang och shoppade lite
Man fick ha med sig 400 kr och när jag kom hem hade jag inga pengar kvar^^
Sen åkte vi till vandrarhemmet där vi sov, jag och min kompis Emma sov i samma rum med en duch.
Nässta dag (Torsdag) gick vi upp klockan 7 ungefär, då åt vi frukost och sedan gick vi för att åka hundsläde.
Det var inte långt att gå och när vi kom fram fick vi klappa och ta bilder med hundarna i ca: 30 minuter men efter det var det dags att åka, tyvärr kan jag inte visa bilderna för jag har inte laddat upp dem pga att jag har över 530 bilder, haha. Det var i alla fall jättekul men jag berättar mera om det sen.
Efter åkturen med dom underbara hundarna åkte vi till Ishotellet. Där fick vi vänta ett tag men sen fick vi en guidad tur av en tjej som kom från Kiruna. Det var jättefint och helt otroliga rum, välldigt fint inspererat.
Efter det åkte vi till en resturang och jag prövade på att äta ren. Det var jättegott och jag är glad att jag prövade på. Sedan gick vi till en "skola" där gammla/unga kan få läsa. Den äldsta som läste där var 82 år. ihh sjukt.
Där var det en tjej som hette Kajsa, hon hade fixat så att vi fick titta på en liten film om Kiruna, den var mycket bra och man förstog att Kiruna är ett fint ställe.
Sedan sov vi sött. Nässta dag var det fullt upp, vi gick upp klockan halv 7 och grattade vår kompis Oscar som fyllde 12 år. Sedan åt vi frukost och sedan guidade Kajsa oss runt till Stadshuset, Samemusèt och den underbart fina Kyrkan. Det var mycket intresant och den som grundade Kiruna hette Hjalmar Lundbohm.
Efter det åkte vi i alla fall till tågstationen där vi tog tåget till Göteborg. Jag skall berätta mera när jag är lite piggare men snart skall jag och pappa åka och hyra en film/godis.
Hej då, skönt att vara tillbaka.
Ps: har saknat er massor♥

Kiruna wohoo!!

Hejsan. Nu ligger jag i sängen med datorn på magen och har det bra. Längtar så sjukt mycket till imorgon då jag skall åka på klassresa till Kiruna. Själv har jag redan packat allt och är redo för att åka men jag tror jag får vänta tills imorgon. Som ni kanske vet så kan jag inte göra inlägg i Kiruna så ni får klara er utan i 5 dagar.
Idag har jag varit på stan och shoppat saker och kläder till Kiruna med pappsen. Det var jättekul och när vi kom hem var vi trötta så vi fick lite semmla. Mmm...
Detta är första gången jag reser utan föräldrar om det inte gills när jag åker till farmor och farfars land som ligger på Brännö. Min farmor och farfar är snälla, söta och rara alltså de bästa som man kan ha♥
Nu har jag bläddrat runt bland lite saker på internätt och hittade en kille som heter Naoto Fukasawa som har designat ett juicepaket till tre olika juicer.
Jag tycker det är en rolig ide och bananpaketet blev nog bäst om jag får säga det själv.
Vad tycker ni?
Nu har jag laddat upp alla bilder från Spanien och det var exakt 502 bilder, haha rätt många.
Nu skall jag gå och säga godnatt till min pappa och syster för dom kommer åka tidigare änn mig imorgon pga att jag har sovmorgon så jag hinner kanske inte säga hejdå imorgon. Vi ses om 5 dagar.
Kramar från Elsa.

försenat flyg!!

Hejsan. Vet ni? Flyget har blivit försenat och kommer âka halv 11 ikväll. Nu har vi fâtt âka till ett hotell där vi kommer fâ stanna tills bussen kommer till flygplattsen. Det är bara Svenskar här och det är rätt kul. Vi har fâtt äta lunch och nu bjuds det pà middag. Det är runt 250 personer här men som tur är ligger vi nära nâgra butiker/shopping.
Nu har jag varit ute och kâllat pâ en karneval med massor av utklädda. Tyvärr kan jag inte laddaupp bilder här. 
Men nu skall jag äta middag jag kommer säkert med ett inlägg imorgon pga vi kommer komma hem klockan 3 ungefär. Ha det bra, kram Elsa. 

Hej dâ värmen...

Hejsan. Nu har vi redan gâtt upp gissar att de flessta sover, snart skall vi âka till flygflattsen och âka till Sverige. Det skall bli trâkigt att âka frân värmen men jag kan fortfarande veta att jag skall till Kiruna pâ klassresa.
Tänk vilken skilnad frân 25+ till 35- brrr kommer frysa ihjäl i Kiruna.
Jaja nu mâste jag gâ. Kramar frân Eelsus♥

Guantanamo.

Hejsan. Igâr var vi och ât tortelinis och var i Las Palmas. Det var jättekul. Idag har vi varit pâ stranden och solat/badat. Kul^^ Ikväll skall vi till en resturang som ligger nära vârt hotell som heter Guantanamo.
Imorgon âker vi hem och det skall bli sâ trâkigt men jag skall ju till Kiruna pâ klassresa pâ Mândag.
Här är bilder frân igâr och idag, det var jättesoligt idag som tur va.

Fin bild=)

sött par^^

Fint väder!!

En kille hade gjort en orm, cool va??

Sista badet hihi.

Härligt...

Coooolt va??

Redii
Jag skall vara i Kiruna i 5 dagar sâ jag kommer inte göra inlägg pâ hela den tiden men efter kommer jag visa alla bilder och alla videoklipp frân resan. Kommer sakna bloggen mycket.
Nu skall jag gâ, tror jag skall äta oxfile men jag fâr se^^
Hej dâ sötnosar;)

Las Palmas och försenade tortelinis

Hejsan. Igâr blev det inga tortelinis pga att det började spöregna, blixtra och blâsa. Men idag skall vi till Las Palmas och efter det skall vi äta tortelinis och gâ runt lite. Vi hoppas att det blir sâhär för allt kan ju hända som hindrar vâra planer. Om tvâ dagar skall vi hem till Sverige och pâ Mândag skall jag till Kiruna, woho.
Hej dâ, kram Elsa.

Ville bara säga!!

Hejsan. Hinner inte skriva men det har börjat spöregnat sâ vi äter hemma idag tyvärr.
Kram Elsa


Vi ses imorgon!!

Hejsan. Om nâgra timmar skall vi
âka och äta tortelinis sâ detta är
mitt sista inlägg för idag.
Har inget att skriva om sâ jag säger
bara godkväll och ha en fostsatt bra dag.
 

Liten sko med klack

Hejsan. Igâr ât vi pâ en jättemysig resturang fast det var lite kallt. Maten var super och efterrätten med^^
Iförrgâr sâ var vi ju i Las Palmas och där var det fullt med söta afärer.
tex. en afär full av godis och jättestora klubbor.


Mm...
Tihi sött va? Jag var ocksâ i en annan afär med leksaker fasst jag hittade en sak som jag köppte i alla fall.

Det är en liten sko med klack som man kan sätta ringar i. Den köppte jag för att ha pâ mitt sminkbord.
Idag sâ är vädret okej och solen kommer nog fram vid 13:00 tiden. Ikväll skall vi iväg till en liten resturang och äta tortelinis som är jättegoda. Efter det skall vi till ett ställe där alla "hänger"
Där kan man spela, titta pâ folk som ritar otroligt, fika mm. Det skall bli jättekul.
Nu skall jag gâ och lägga mig vid polen och om solen kommer fram skall vi kanske ner till stranden.
Ha en fin dag♥

Pasta, mm...

Hejsan. Hinner inte skriva sâ mycket men
nu skall jag iväg till Mogan och äta pasta
pâ en pastaresturang.
Jag kommer möjligen med ett inlägg
senare idag om hur det var i Mogan annars 
sâ blir det imorgon.
Ha det underbart, kram Elsa♥

Talkparty

Hej. igâr var jag i Las Palmas som ni kanske vet. När vi âkte dit sâ sâg vi tvâ helt vitklädda, Inez (min syster) trodde att det var dansare men efter en stund kom vi fram till ett helt drös av vitklädda frân 5âringar till 80âringar. Det var en lâng parad och det var meningen att alla skulle kassta talk pâ varandra. Talk är ungefär som mjöl. Vi ville gâ in i den stora grupper med pesoner sâ jag, Inez och Lisa(Inez kompis) gjorde det, efter 5 minuter kom vi tillbaka och alla tre var helt vita.

Ser ni all talk

Sâ sâg jag ut^^

Det var jättekul. Ha en forsat bra dag.
Det är inte sâ fint väder här i Spanien.



Las palmas here we goo^^

HEJSAN!! Nu sâ har jag solat i det kalla vädret fast solen sken men det blâste sjuuukt mycket. Hoppas ni alla mâr bra. Jag blev nyss klar med klädvälje och sminkningen och om ett tag skall vi iväg till Las Palmas och äta tidig middag sedan skall vi väll hem till hotellet och softa.
Jag har prick varit inne pâ www.wigens.se och tittat pâ en mössa som jag skall ha i Kiruna pâ min klassresa. Jag längtar sjuuukt mycket fast jag har ju det underbart här i Spanien ocksâ. Just nu är jag jätteglad pga att det gâr bara bättre och bättre för min blogg.
Men nu skall jag gâ. Mânga lânga kramar frân Eelsus.

www.Fokis.se

Eelsus rekomenderar VÄRKLIGEN denna grymma blogg.

Blâs iväg

Hej. Tack för alla snälla komentarer det värmer^^ Igâr hade jag en jättebra alla hjärtansdag fast det regnade.
Vi ât potatismos med köttbullar, mm! Efter det läste Inez (min syster) en historia om en tjej som hade blivit skuten av sin kusin för att hon gillade en annan kille och ville inte gifta sig med kusinen. Sen spelade vi ett spel som hetter Geni jag var nära pâ att vinna men det gjorde Inez kompis Lisa.
Idag skall vi antagligen pâ Zoo pâgrund av det dâliga vädret, det blâser massor.
Ha en bra dag. Kram Elsa!!

www.fokis.se    den bloggen äger.

Glad alla hjärtansdag!

Hejsan och glad alla hjärtansdag. Det blev tyvärr inget zoo för det har spö regnat ända till nu sâ vi han inte.
Vi skall inte fira alla hjärtansdag pâ nâgon fin resturang utan vi skall äta hemma och det kan ocksâ vara trevligt.
Hur skall ni fira eran? Idag har vi alla varit slöa pâ grund av regnet sâ vi har bara stannat inne och vi tog tjansen att bada lite ocksâ.
Nu har solen kommit fram men om en liten stund är det kväll sâ dâ försvinner den^^
Hoppas ni fâr en bra alla hjärtansdag hej dâ♥


Happy valentine Frân mii^^





Dum mage och regn!

Hej!! Det blev tyvärr ingen fantasy show igâr för min mage knep. Idag vaknade jag och tittade ut och det regnade. Jag gick ut och frös, men idag kanske vi skall till ett Zoo och dâ skall jag ta bilder (om vi skall dit)
Har inte mycket att berätta mer att det var 11 personer inne pâ min blogg. Inte rekord men okaj. Mitt rekord är nog 64. Men jag skall göra ett till inlägg senare hoppas jag. Hej dâ.

Hej dâ pappsen♥

Hej. Förlât för att jag inte uppdaterade igâr men min pappa âkte idag sâ jag ville spendera sâ mycket tid som möjligt med honom. Idag sâ var jag och Inez ensamma lite pâ hotellet för mamma skulle köra pappa till flygplattsen och hämmta Inez kompis som skall stanna här med oss resten av tiden. Nu har mamma kommit hem.
Om en vecka skall vi till kalla Göteborg men efter en dag âker jag till Kiruna pâ klassresa och det skall bli jättekul.
Jag vill ocksâ tippsa er om att bli medlemar pâ www.bloglovin.com Där kan man hitta mossor av roliga bloggar och prenumerera pâ dem det vill säga att när du loggar in sâ stâr det om den bloggen du prenumererar pâ har gjort nya inlägg. Jag rekomenderar sidan. Sök pâ Eelsus.blogg.se sâ kan ni prenumerera pâ min.
Ikväll skall jag gâ och se pâ en fantasy show där dem kommer trolla och lite annat. Jag skall själklart ta bilder som ni skall fâ se.

Igâr var vi pâ en jättefin resturang. Jag ât oxfile och efter ât jag en glass som var rätt liten...

Eller nej, den var nog rätt stor.
Pâ väg till resturangen hittade vi en katt som vi klappade, den var jättesöt.

Tihi^^

Har tyvärr inte sâ mânga bilder men det kommer fler ikväll efter nio eller imorgon.
Ha det bra, vi ses.
ps: Glömm inte att prenumerera pâ min blogg via www.bloglovin.com

Mulet!!

Hej. Idag har det varit lite mulet men har haft det bra ändâ. pâ morgonen vaknade jag klockan 9 och ât frukost. Efter det gick jag och pappa nej till polen. Jag badade men inte pappa. Det var jätte varmt i vattnet men i luften var det lite disigt. Jag och mamma âkte för att hitta en bok till mej men det fans bara vuxen böcker som handlar om mord och sânt^^
Jag har det jättebra här i Spanien och vi har haft bra väder än sâ länge.
Medans jag och mamma âkte för att hitta en bok sâ hittade vi ett roligt sandslott som en kille hade byggt, snacka om talang.

Rolig va? Tvâ huvuden. Jag har en liten frâga till er, tycker ni att ett inlägg pär dag här i Spanien är okej?? Jag vet inte för det kostar sâ mycket att gâ in pâ datorerna här men jag vill inte trâka ut mina läsare. Det hoppas jag inte i alla fall.
Nu funkar det att ladda upp bilder sâ här kommer dagens bider(alla är inte bara frân idag utan blandade dagar)

Pappa drack en drink. (bilden är pâ fel hâll) man häller en vättska sâ
att det brinner.

Bilden när jag höll papegojor!!

En dag i Spanien!!

Inez är Marlin Monroe♥ (Det hon hâller i handen är en balong)

LA familja!!
Nu skall jag gâ och bada hej dâ!!

Dem invaderar.

Hej. Ni tror säkert att i Spanien är det nästan bara barn och ungdommar, men! Pensionärerna invaderar, dem är överalt. Skojjjjar inte. Men jaja man har i alla fall dem söta bebisarna. Pâ vârat hotel är det bara söta bebisar som plaskar runt i polen. Igâr var jag pâ papegojshow med mamma pâ hotellet. Papegojerna var jätte söta och dem âkte bil, hissade flagga, räknade, âkte rullskridskor, hoppade mm, och jag filmade allt. Tyvärr kan jag inte ladda upp videos pâ bloggen för det tar lâng tid. 
Vi var ocksâ pâ stranden pâ kvällen. Det var lite läskigt för vattnet var helt svart men mysigt ändâ.
Idag har vi bara legat vid polen och jag har blivit röd pâ armarna och i ansiktet.
Ikväll är det ormshow men vi skall pâ resturang sâ jag hinner nog inte det.
Man fick ta en bild med papegojerna och jag gjorde det med tvâ pâ axeln och en i handen, roligt.
Tyvärr kan jag inte ladda upp bilder, vet inte varför men skall försöka pâ en annan dator.
Hej dâ

Jippy, ö, ä och â!

Hej, nu har jag varit pâ stranden och solat. Det var sâ varmt men senare blev det lite mulet. Nu har jag i alla fall fâtt reda pâ hur man gör â, ä och ö. Vi ât lunch pâ en in resturang. Jag ât detta:

Mm gott^^
Efter ett tag âkte vi hem till hotellet men innan stanade vi pâ en afär och köpte shampo och balsam som lucktar coccos.

Har helt glömt, innan stranden var vi pâ en marknad och där köpte jag solglasögon.
Bilder frân stranden och marknaden:

Jag och Inez spelade boll. Vatnet var kallt.

Fin bild som jag tog;)

Det är jag och mina nya solbrillor!!

Rolig bild, lägg märket till att man ser molnen och min rosa kamera.

Haha. Öppen mun och en handduk över pannan.

Varkert träd!!
Nu sâ skall jag gâ och läsa och sedan skall vi pâ italiensk buffe.
Hej dâ, skall försöka ta med värme till Sverige.


 


Pol och brun

Hej. Forlat for att jag uppdaterar sent men det har varit svart. Som sagt ar jag i Spanien och har inte de tre sista boksteverna i alfabetet. Idag har vi tagit det lugnt och bara legat vid polen. Entligen har jag fatt lite ferg.
Forst at vi god frukost och nagra minuter senare gick vi ner till polen.

Jag (pappa) kopte en snorkel med glasogon och en god glass. Efter ett tag kom nagra och borjade laga pankakor sa jag och Inez gick och kopte tva med glass pa och chokladsas, gott ^^
Sen spelade jag biljard med mamma tva ganger mamma van barda. Jag ar inte sa bra pa biljard.
Nu skall jag sola lite for mig sjalv. Hej da.

Fin utsickt!!

Strand!

Hej. Nu e jag i Spanien och har det bra. Tyvarr fins det inte de tre sista boksteverna i alfabetet det e derfor jag skriver lite konstigt men jag hoppas att ni fattar. Idag har jag varit pa stranden i cirka 5 timmar. Det var varmt och skont men jag blev inte sa brun tyvarr. Vi at pa en fin resturang och det var jette gott. Nu skall jag nog ducha och sedan bada i polen... eller tvartom. Hej da.

Oj! den blev lite fel, men en rolig kaktus, ser ut som om den ar av huggen.

Liten, men manga.

Herligt att sola.

Underbar strand.

Haha rolig bild. Men nu skall jag kopa ett vykort och sicka till skolan♥

Hej da!!


Framme!

Hej nu har jag kommit fram till varma Spanien, vi har nyss badat. Om ni undrar att jag skriver konstigt sa fins det ju inte de 3 sista boksteverna i alfabetet. Jag har nyss laddatv upp bilderna som jag lovat, fasst jag har inte tagit sa monga.
Jag hoppas ni alla mar bra for det gor jag. Har i Spanien sa fins det massor av Svenska och Danskar mm. Det har varit varmt och jag har redan atit, solat och badat. Hoppas ni forstar min text utan 3 sissta boksteverna. Nu skall jag ga och plugga lite, ni vet. Hej da.



Puss fran Spanien♥


Ny pyjamas!

Hej. Idag har mamma köpt en ny pyjamas.
Hinner tyvärr inte skriva så 
mycket men här är den.
Pussar, Elsa.

Byxa.

Sweet Dreams to you!

Fördig nu skall jag sova!

Hej nu skall jag gå och lägga mig för jag är helt klar med allting och är färdigpackad. Min lila väska är inte full för jag vill ha plats till andra saker om jag köper något. Just nu ligger jag och tänker på om jag har glömt något eller inte packat ner i väskan. Men jag vet att allt är med... tror jag. Nu är jag rätt trött så det är väll dags att krypa ner under täcket. Imorgon skall jag ha kalla kläder när vi åker till flyget, det kommer kännas konstigt att ha tunna byxor och inga strumpor när det är snö. Nu skall jag försöka att sova men jag kommer nog bara tänka på hur kul detta skall bli och sånt och inte somna förrän klockan 1. Sov gott!

Min väska:

Kram Elsa

4 på natten!!

Hej. Idag har jag mått lite illa ni vet åksjuk ;) Jag kan inte fatta att jag skall åka till Spanien, klockan 4 på natten. Jag har en plan. Jag går och lägger mig klockan 10 och går upp klockan 4 och åker till Spanien, rätt lätt och simpel plan. Vet ni vad, min kompis Zid har blivit påkörd av en buss idag. Min syster träffade honom och han ville inte prata han var helt borta. Men som tur var det goda nyheter, han överlevde och blev oskadad men gud man måste bli rädd att bara se en buss bredvid och sedan bara bli påkörd. Nu sitter jag och dricker te och tittar på extreme home makeover. Tänk att jag skall åka till Spanien och bada, sola äta gott och sa jag att jag skulle bada. Ja, ja nu skall jag fortsätta titta hej då, LOVAR ATT JAG SKALL LÄGGA UPP BILDER I SPANIEN.

Pankaki och Spanien

Hej. Nu har jag ätit pankakis och längtar efter att åka till Spanien. För er som inte vet, skall jag åka till Spanien på Lördag och när jag kommer hem åker jag till Kiruna efter 1 dag.
Föresten har jag hittat en rolig mus som ser ut som en lunga, jag tror att den inte ätit på länge.

Rolig va? Tyvärr blev inte skärpan så bra.
Men nu skall jag gå hej då sötnosar.

Natti, natti

Hej. Nu skall jag klä om till sovkläder och titta på tv lite och dricka te. Sedan skall jag gå och lägga mig 10 för att kunna läsa i min bok. Idag har jag varit trött och hängig så det skall bli skönt med en god natt sömn. Imorgon skall jag och mamma lämna garn till min moster som skall sticka en halsduk åt mig. Mamma köpte jättefina vantar till mig för Kiruna som är vita och varma. Nyss hittade min mamma min rånarluva som jag skall ha och nu skall jag bara köpa skor och mössa. Hoppas ni har haft en bra dag, god natt alla söta läsare.

Vill sova!

10 Stycken sjuka

Hej. igår tog jag svininfluensa sprutan dos 2 och idag var det 10 personer som var sjuka, så vi var jätte lite folk i skolan. Jag var inte sjuk bara lite ont i armen. Tyvärr är pappa inte hemma tills på Fredag så jag kan inte ladda upp bilder. Nu håller jag på att ta fram kläder till Kiruna och Spanien. Längtar massor. Jag skall gå nu hej då. Vi ses nog sen.

Godnatt!

Hejsan. Nu skall jag välja kläder och accessoarer till imorgon och sedan borsta tänderna och sen är det paradise hotel och sedan sova. Jag har lite ont i armen för svinsprutan men det går nog över snart. Nu har min fot somnat så jag sitter och försöker få liv i den igen. Imorgon skall jag nog laddaupp bilder så ni får se.
Här är ett litet roligt foto som Inez har fixat:
Tyvärr är den väldigt liten.
Hoppas ni får en godnatt, hej då.

Sjukt duktig!

Hej denna tjejen heter Josefine och hon är jätteduktig på att rita. Hon har riktigt bra idéer och målar dem i blyerts. Jag skulle göra vad som helst för att kunna måla så. Jag målar jättefult men skall nog börja träna mer så jag blir bättre. Här är bilderna:


Copyright


Alltså jag lovar, jag dödar någon för att kunna rita så fint eller inte dödar men ändå. Fast jag skall inte klaga, jag ger ju upp så lätt. Som ni ser är det copyright så var snäll och inte kopiera. Nu måste jag plugga så vi ses. Hej då.
Ps: Hon är 15 år.

Roliga tofflor

Hej. Jag har nyss hittat ett par roliga tofflor, jag vet inte om de är till för att tvätta golvet men det ser ut så. Idag har jag tagit andra svininfluensan sprutan, den gjorde inte ont men man fick ingen pepparkaka =(
Jag har lite ont i armen nu men det blir väll värre senare. Har ni tagit sprutan?
Föresten här är tofflorna.
Roliga, eller hur?
Hej då vi ses nog snart.

Genomskinlig!

Hej. Här en dator som jag tyckte var rolig. Den är genomskinlig och det är också touch. Värkar rätt kul att kunna se igenom den fast ändå irriterande. Idag har det i alla fall gått jättedåligt med statistiken på bloggen det har bara varit inne 6 personer. Här är den:

Jag tycker den är jättesnygg och en mycket rolig ide fast irriterande med att alltid se det som är bakom, tänk om man har en jättestark färg på väggen. Nu skall jag titta på Two and a half men. Hej då♥

Får du inte platts med orden.

Hej. Nu har jag tänkt färdigt och vet vad jag skall skriva om.
Ni vet domhär små klisterlapparna som man kan skriva på och ibland kanske du inte får plats med allt på pappret då finns en ytligare som är "lite" större. Jag tycker det är en rolig ide och man kan också använda det som ett bord. Och den har små hjul också så om man inte får prata kan man rulla den till varandra och snacka... fast på pappret.
Här är den:

Vad tycker ni om den? Jag vill i alla fall köpa en sådan fast den är lite för stor.
Källa: www.homey.se
Hej då vi ses nog senare.

Hejsan!

Hej nu har jag kommit hem till mitt hem. Jag sitter och tittar på Top chef som handlar om massor av kockar som tävlar om vem som vinner 100 000 dollar. Igår var det jättekul att bada med Lina och Jessica först badade vi sen åt vi sen badade vi sen åt vi och sen bastade vi och duschade. Jag sitter här och äter ett äpple.
Men nu skall jag tänka på vad jag skall skriva om sen så vi ses sen hej då.

RSS 2.0
www.cocoo.se
www.cocoo.se